Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birisi pencereme patates attı

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

aslında bir kutlamadır, gelenektir. cahilliğin lüzumu yok! seneye siz de kutlarsınız olur biter

"çürük patates bulamıyorlarsa patates kızartması atsınlar!"
sir ronald mcdonald. 12 şubat 1714

bu açıklamasından yaklaşık bir ay sonra, galeyana gelen kızgın köylüler ellerinde yabaları ve meşaleleri ile şehir merkezini bastılar. zengin evlerini çürük patates yağmuruna tuttuktan sonra sir ronald mcdonald'ın evini basıp onu esir aldılar. kısa bir mahkemenin ardından suçlu bulunan ronald mcdonald unlandıktan sonra kızgın yağlara atılarak idam edildi. aç ve fakir halk kızartılmış adamı yedi. ne yazık ki herkes o kadar şanslı değildi. halkın arasından şanssız bir köylü ilk "big mac"i yedi ve böylece sosili bulunmuş oldu..

her gün takvimden bir sayfa. sf46 "10mart pencereye patates atılması kutlaması hakkında"
das-aAa yayıncılık © 2006

köylülerin temsili resimleri

Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Abi derste boyle bosluguna felan gelsin vay bilmemnene şeyediyim de felan boyle biraz ogrenci gibi davran, ya da kimilerinin hatalarini kusurlarini kapat bazilarini savun ogrenciye oyle yaklasilir yani :D

dersler de zaten hep öğrenci gibiyim onlarla şakalaşıyorum. arkadaş gibi davranıyorum. ve sorunun bu olduğunu zannederek bundan sonra ciddi biraz da samimiyetten yoksun bir tarz da olmayı denemeyi düşünüyorum.

ben de zombi olacağım artık. ya varya ne ideallarim vardı ya. ama zorla bu ideaallerden vazgeçiriliyorum. ergen=delikanlı bildiğin deli işte. aman ne halleri var sa görsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...