SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sağol yav. bunların devamı gelir se ne olacak. ya gulyabanideki gibi bir dalga mı var ne:)?!?!
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 malum ev 11. kat.bizimkine uçakla karpuz atmışlardı.
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sana taş atana sen ekmek at en iyisi:D
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 lex bana sapkanı gondercektin...:D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 SON_SAVASCI said: öğretmen adam olmamdan dolayı haketmissin ama abicim :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 aslında bir kutlamadır, gelenektir. cahilliğin lüzumu yok! seneye siz de kutlarsınız olur biter"çürük patates bulamıyorlarsa patates kızartması atsınlar!"sir ronald mcdonald. 12 şubat 1714 bu açıklamasından yaklaşık bir ay sonra, galeyana gelen kızgın köylüler ellerinde yabaları ve meşaleleri ile şehir merkezini bastılar. zengin evlerini çürük patates yağmuruna tuttuktan sonra sir ronald mcdonald'ın evini basıp onu esir aldılar. kısa bir mahkemenin ardından suçlu bulunan ronald mcdonald unlandıktan sonra kızgın yağlara atılarak idam edildi. aç ve fakir halk kızartılmış adamı yedi. ne yazık ki herkes o kadar şanslı değildi. halkın arasından şanssız bir köylü ilk "big mac"i yedi ve böylece sosili bulunmuş oldu..her gün takvimden bir sayfa. sf46 "10mart pencereye patates atılması kutlaması hakkında" das-aAa yayıncılık © 2006 köylülerin temsili resimleri
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Lexius said: atma bşi allahından bulsun +rep
Baluu Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 dasaa baya yaratici olmus.. Abi derste boyle bosluguna felan gelsin vay bilmemnene şeyediyim de felan boyle biraz ogrenci gibi davran, ya da kimilerinin hatalarini kusurlarini kapat bazilarini savun ogrenciye oyle yaklasilir yani :D
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 okulda hangi tavuğa kışt dedin diye düşündün mü hiç belki ondandır.
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Onlara gül at dedik. Atın ki yüce yaradan sizi cennetin en üst köşesinde ağırlasın. Şüphesiz ki onlar en asil duygunun insanıdır. Patates suresi 6723/54
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yazıldımı diye baktım göremedim kedidir kedi
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Baluu said: Abi derste boyle bosluguna felan gelsin vay bilmemnene şeyediyim de felan boyle biraz ogrenci gibi davran, ya da kimilerinin hatalarini kusurlarini kapat bazilarini savun ogrenciye oyle yaklasilir yani :D dersler de zaten hep öğrenci gibiyim onlarla şakalaşıyorum. arkadaş gibi davranıyorum. ve sorunun bu olduğunu zannederek bundan sonra ciddi biraz da samimiyetten yoksun bir tarz da olmayı denemeyi düşünüyorum. ben de zombi olacağım artık. ya varya ne ideallarim vardı ya. ama zorla bu ideaallerden vazgeçiriliyorum. ergen=delikanlı bildiğin deli işte. aman ne halleri var sa görsün.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 camına patates atılacak bir hoca büyük ihtimalle matematik hocasıdır. Sözlüsü de sevilmez.. derste camıma patates atan patates kafalıya söylüyorum: ile başlayan bir laf koyma yaratabilirsin. lafı ben koyamadım pardon :P
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya arkadaşlar cidden bulduk başımıza belayı. pencereme patates atma olayı 2 defa tekrarlandı. gittim jandarmaya haber verdim. evime devriyeler bile geldi. başka yapmam gereken birşey var mı sizce
Öne çıkan mesajlar