yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 geçmiş olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sağol yav. bunların devamı gelir se ne olacak. ya gulyabanideki gibi bir dalga mı var ne:)?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 malum ev 11. kat.bizimkine uçakla karpuz atmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sana taş atana sen ekmek at en iyisi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 atma bşi allahından bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 lex bana sapkanı gondercektin...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 pattis mi attılar oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 marko sana şapka atayım uçaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 SON_SAVASCI said: öğretmen adam olmamdan dolayı haketmissin ama abicim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 aslında bir kutlamadır, gelenektir. cahilliğin lüzumu yok! seneye siz de kutlarsınız olur biter"çürük patates bulamıyorlarsa patates kızartması atsınlar!"sir ronald mcdonald. 12 şubat 1714 bu açıklamasından yaklaşık bir ay sonra, galeyana gelen kızgın köylüler ellerinde yabaları ve meşaleleri ile şehir merkezini bastılar. zengin evlerini çürük patates yağmuruna tuttuktan sonra sir ronald mcdonald'ın evini basıp onu esir aldılar. kısa bir mahkemenin ardından suçlu bulunan ronald mcdonald unlandıktan sonra kızgın yağlara atılarak idam edildi. aç ve fakir halk kızartılmış adamı yedi. ne yazık ki herkes o kadar şanslı değildi. halkın arasından şanssız bir köylü ilk "big mac"i yedi ve böylece sosili bulunmuş oldu..her gün takvimden bir sayfa. sf46 "10mart pencereye patates atılması kutlaması hakkında" das-aAa yayıncılık © 2006 köylülerin temsili resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Lexius said: atma bşi allahından bulsun +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Branş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 dasaa baya yaratici olmus.. Abi derste boyle bosluguna felan gelsin vay bilmemnene şeyediyim de felan boyle biraz ogrenci gibi davran, ya da kimilerinin hatalarini kusurlarini kapat bazilarini savun ogrenciye oyle yaklasilir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 okulda hangi tavuğa kışt dedin diye düşündün mü hiç belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sende onlara el bombası at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sende edebiyat öğretmeni tipi var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Onlara gül at dedik. Atın ki yüce yaradan sizi cennetin en üst köşesinde ağırlasın. Şüphesiz ki onlar en asil duygunun insanıdır. Patates suresi 6723/54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Gandhi. Örnek alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yazıldımı diye baktım göremedim kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 patatesin durumu nasıl an itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Baluu said: Abi derste boyle bosluguna felan gelsin vay bilmemnene şeyediyim de felan boyle biraz ogrenci gibi davran, ya da kimilerinin hatalarini kusurlarini kapat bazilarini savun ogrenciye oyle yaklasilir yani :D dersler de zaten hep öğrenci gibiyim onlarla şakalaşıyorum. arkadaş gibi davranıyorum. ve sorunun bu olduğunu zannederek bundan sonra ciddi biraz da samimiyetten yoksun bir tarz da olmayı denemeyi düşünüyorum. ben de zombi olacağım artık. ya varya ne ideallarim vardı ya. ama zorla bu ideaallerden vazgeçiriliyorum. ergen=delikanlı bildiğin deli işte. aman ne halleri var sa görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 camına patates atılacak bir hoca büyük ihtimalle matematik hocasıdır. Sözlüsü de sevilmez.. derste camıma patates atan patates kafalıya söylüyorum: ile başlayan bir laf koyma yaratabilirsin. lafı ben koyamadım pardon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 imza lütfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya arkadaşlar cidden bulduk başımıza belayı. pencereme patates atma olayı 2 defa tekrarlandı. gittim jandarmaya haber verdim. evime devriyeler bile geldi. başka yapmam gereken birşey var mı sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar