kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 merhabalar; geri vites ile ilgili bir problemim var, problemin kaynağı araba mı bilmiyorum o yüzden sormak istedim. çoğu zaman geri vitese takarken garç gurç sesler geliyor dişliler tam oturmuyor, bazen 1 kerede oturuyor garç ediyor bazen 2 kere falan denemem gerekiyor bu bütün arabalarda olan bişey mi ? her geriye takışta dişlileri yiyor muyum ben şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 tamamen durup debriyaja iyi basarsan bişeycik olmaz. ama bazen hızlı hareket etmek isterken oluo yani banada oluo. dikkat etmekte fayda var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben debrıyaja sonuna kadar basarken geri vitese gecmeye izn vermiyor.biraz bırakıyorum debriyajdan anca ole gecio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ses çıkarsa dişlilere zarar geliyo demektir tabi. Yukarıdaki tavsiyeleri dikkate al, bi de vites kutusuna göre değişir, bazen önce 2 sonra geri, önce 3 sonra geri gibi garip kombolar yaparak yumuşacık geçirebiliyosun vitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 araba hareket halindeyken, ya da çalıştırır çalıştırmaz geri vitese atmayacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hareket halindeyken atmıyoruz heralde o kadarda odun değiliz, lol. durur halde yapıyor o yüzden sordum. arabayı durdurdukdan sonra bi 3-5 saniye falan mı beklemek gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 3-5 saniye beklemeye gerek oldugunu sanmiyorum, ama aracin da ileri vitesden geriye almadan once motor rolanti devrine dusmuyorsa o sesi yapar. Devirin dusmesini beklemen yeterli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 geri vites 5 in altındaysa (6. vites gibi) önce ikiye sonra geriye tak, daha rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 önerini en kısa zamanda uygulayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ford Focus kullanıyorum. Çoğu zaman debriyaja bastıp ileri viteslerden birinden arabanın gidiyor ya da duruyor ya da rölentide duruyor olmasına bakmadan direkt olarak geri vitese takmaya çalıştığımda geçmiyor, katur kutur ediyor. Vitesi boşa atıp sonra debriyajdan ayağımı kaldırıp tekrar geri vitese takmak işe yarıyor. Bir de vites kolunu (geri vitese takmak için hangi yöne doğru itmen gerekiyorsa) iyice ittiğine emin ol. Mino said: geri vites 5 in altındaysa (6. vites gibi) önce ikiye sonra geriye tak, daha rahat geçer. Ben de deneyeceğim, çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 önce ikiye, sonra geriye olayı zaman geçirmekten başka halta yaramıyor... motor rölanti devrine inmeden geriye takmaya çalışınca gaarrç olayını duyarsınız... hareketlerinizi acele acele yapmayın, o zaman ses çıkarmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Selam, Mr.Marv haklı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 önce ikiye takıp sonra geriye taktığım vakit bir problem yaşamadım. rolanti devrine indiğinde de aynı problemi yapıyorsa servise götürülmeli midir ? garanti kapsamında olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ne çok garç sesi duyan varmış ya.. Ben alelacele manevra yaparken flnda hiç öyle bi ses duymadım fakat benim vites zaten belirli bir hızın altına inmeden geçmiyor onunla bağlantılı olabilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 parktan çıkıcan geri geri, motoru çalıştırıyosun drrrnnn diye çalışır çalışmaz geriye atarsan grrrrçç olur... mekaniğini bilmediğimden sebebini açıklayamıyorum, ama neden yaptığını daha önce söyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Herhalde senkromeçler daha hizlanacak vakit bulamıyorlar falan :P Benim araçta da vitesi değiştirmek istersem yapamıyorum, ta ki devir/hız falan izin verene kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kingpin said: rolanti devrine indiğinde de aynı problemi yapıyorsa servise götürülmeli midir ? garanti kapsamında olur mu ? türkçe yazıyoruz değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Biz anlamıyoruz demek. Japon arabası dandik işte kardeşim Alman alsaydın :) Götür servise tabiki debriyajdan fln olabilir ama onun bi garanti mesafesi var 7bin km yi geçmediyse garantiden deiştirebilirler. Toyotada farklıdır belki mesafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hehe adam gibi alman arabası kullansan gam yemicem de neyse sağol diğer önerilerin için lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Hemde tam faşist alman markasıdır Opel :) O değilde sende bi frijit kadın psikolojisi varda tam çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Vodan said: Hemde tam faşist alman markasıdır Opel :) ulen VW falan desen neyse dicem (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Selam, Yorum yapmak istemiyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 paramecium said: Selam, Yorum yapmak istemiyorum :P Saygılar. az kaldi, birazdan birileri audi icin burjuva naziler diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Mr_Hand said: Vodan said: Hemde tam faşist alman markasıdır Opel :) ulen VW falan desen neyse dicem (:P) Hehe hatta Opel'in ingilterede Vauxhall diye satılmasının sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar