Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ulan parasal sorun çekiyordum ordu var yollayamıyorumdum yağmaya sonra millete şarabı dayadım dertlerim bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Depo hiçbir şey korumuyor. Kanmayın. Saray 2. kademe basarken 5.3k odun istiyor. Koruduğu 300. :D Benim halk direk ayyaş zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 4. koloni için amma uğraştırıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Son 10 sn kala saldırıya gelen adam geri çekildi galiba,yada yenildi :),ama savaş raporunda hiçbişey gözükmüyor,arkadaşın dediği gibi depo olayı yalan,ilerki seviyelerde depo hiçbişey korumuyor,bide yağmaladığımız kişiden altın alamıyoruz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Saldırı sayısına göre altın yağmasıda artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bende yeni basladım hoşuma gitti uzun süre oynarım. Server:Theta Ada :Rayetia[44:31] Sehir :Hebelistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 theta da ticaret yapalım biraz diyorum arkadaşım ya. mermer sıkıntım var acaip bi de kristal. elinde olan varsa burdan anlaşalım bişeyler. bi buldurun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Valla yapalım ama ben daha oyunu öğrenmeye calısıyorm. İttifak falan oluyosa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ittifak filan sonraki aşamalarda oluyo. hemen olmuyo yapamıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 fede kristal-sülfür takası yapabiliriz senle. gerçi mermer daha çok lazım şu an onun takasını yapıcak birini de buldum.. neyse koloni çıkarmama az kaldı mermerli bi yere kurayım seninle takas yapar sülfürü öyle hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kristal fazla varsa istediğin kadar at sen bana aynı miktarda yolliyim sülfür öyle bi imkan varsa. bida yazayın koordinatları 63:55 banios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ya su odun toplama olayında işçi sayısını arttırmak için bagıs yapmak gerekliymiş, ama bizim adamlar acaip pasif ne halt edicem simdi ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 valla bizim adada da 3 kişi geliştiriyoz. başka kimse yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ok msj atarım sana yolladığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 tmm. bi de sabit konu olsa ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 lodios adası odiflame land şehri 37:45 bende cam madeni var, mermere ihtiyacım oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ya oyun içinde mesaj yollıyamıyorum ben onun içinde bişiler (bina falan) yapmak zorunda mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 diplomasiden yollanıyor. adamın şehrine tıklayınca diplomasi seçeneğine tıklamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 betadan cıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 çıktı galiba bilmemkaç tane world olduğuna göre diyorum tabi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Diplomatik çalışmalara başladım rezervlere bagıs yapmaya teşvik etmeye calısıyorum milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 adalarınız arasında belli bi uzaklıktan sonrasında hiçbişekilde ticaret yapılmıyor,2nizdede liman ve ticaret merkezi olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bizim fedeyle aynı ekranda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Off bu kötü oldu benim ada çok uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 limanı geliştirince oluyo galiba. tabi baya geliştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar