Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Mart tech-beta

jonq

Öne çıkan mesajlar

Forumlarda birçok kişinin denedigi birşeyi okuyup denedim ve girdim.

Karakter ekranında direk ismi yazıp class ınızı secip direk enter diyip oyuna giriyorsunuz.Nihayet girdim ama asıl sorun şu ki acaip çok lag var yaptıgım hiç birseyi anlamıyorum... :/
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemin nedir Salire? Ayrıca ben lagdan adım atamıyorum. Zincirlere vurulmuş esir bir hatunu kurtarıcam diye 5dk konuşmam surdu , anahtarı aldıgım adamı nasıl dovdugumu bilmiyorum bile :) Ya TTNet in yine gazabına uğradım yada serverda ciddi oranda lag problemi vardı şansıma General Betaya insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bundan önceki stress beta test fiyaskosundan sonra dünki test gayet güzel geçti hemen hemen hiçbir sorunla karşılaşmadım pingde en düşük 118gördük en yüksekde 230du invisible wall buglarını fixlemeleri lazım insanlar cok daha rahat test edebilirler her sorunun relogla çözmek sıkıcı :S dx10 ekran kartı destekleyen kişiler genelde sorun yaşadı siyah sayfaylan karşılaşmışlar bir diğer sorunda loadinglerin takılması oyunun clientinin adam edip toparlanması gerekiyor şişirdikçe şişirmişler umarım closed betaya acclerimiz yönlendirilirde surekli test edebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa oyun içinde bir beta oldu quest yaptık exp için grind yaptık ve gayet güzeldi. Oyun ciddi anlamda çok güzel. Yalnız halen ciddi hatalar var oyunun içinde mesela 1 kapıdan gireceksiniz ve gizli duvarlar var GM'ler genel mesaj atıyor böyle bir sorunla karşılaşırsanız relog olun düzelir gibi. Aynı zamanda grafiklerde de aynı sorunlar yaşanmakta.

Bu oyunu herkeze tavsiye ederim 10 lvl olana kadar solo olarak gayet rahat ilerledim. Questlerde haritada nereye gitmen gerektiğini gösteriyor.

Sistemim
q6600
2 gb ram 800 mhz ram
his radeon hd 3870 512 mb
vista business
Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:
dx10 ekran kartı destekleyen kişiler genelde sorun yaşadı siyah sayfaylan karşılaşmışlar bir diğer sorunda loadinglerin takılması oyunun clientinin adam edip toparlanması gerekiyor şişirdikçe şişirmişler umarım closed betaya acclerimiz yönlendirilirde surekli test edebiliriz

Ekran kartım DX10 desteklemiyor ayrıca XP kullanıyorum.Ama bahsettiğin sorunla 2 saat cebelleştim. :) Sorun şu ki karakter yaratma ekranını 2 saatte geçtim anladıgım kadarıyla baglantı sorunu bende imiş hay ben bu TT nin tamda sorun cıkcak günü buldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...