jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Saat 20.30 login oluyorum ama hala bir karakter yaratamadım. Ya sabır... Varmı oyuna sorunsuz girebilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aynen ben de yaratamıyorum kafayı yemek üzereyim geçen hafta da oyuna girememiştim, betaya girmek nasip olmadan silicem sanki oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Hala ısrarla deniyorum. Hiç bir oyunun betasında 45dk karakter yaratıcam diye beklediğimi hatırlamıyorum. Beklemişimdir server dolu olduğu içindir ama karakter yaratmak için... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 geçen hafta server dolu olmadığı halde 2 saat boyunca server full mesajını alıp denediğimi biliyorum, ki baya kişi de aynı sorun varmış oyuna laf etmek istemiyorum ama durum pek parlak da görünmüyo benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 walla general beta bu baglantı konusunda bi problem yasattirmiyor aslinda , ama sanirim tech beta da cok fazla yüklenilio serverlara sirf test icin (yada sadistler bilemiorum) kapansada tech beta insan gibi general betamizi oynasak dioruz bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bizi de general betaya geçirirlerse neden olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Forumlarda birçok kişinin denedigi birşeyi okuyup denedim ve girdim. Karakter ekranında direk ismi yazıp class ınızı secip direk enter diyip oyuna giriyorsunuz.Nihayet girdim ama asıl sorun şu ki acaip çok lag var yaptıgım hiç birseyi anlamıyorum... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Gerçekten beğendim quest sistemini pve yi filan. lvl 10 olabildim anca tam yeni skillerimi alacakken bitti ): Fps düzeltilmeli ama sistemim gayet iyi 40 - 60 oynadim. düşük sistemler için çok zor olmali ama betaya göre gayet iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Sistemin nedir Salire? Ayrıca ben lagdan adım atamıyorum. Zincirlere vurulmuş esir bir hatunu kurtarıcam diye 5dk konuşmam surdu , anahtarı aldıgım adamı nasıl dovdugumu bilmiyorum bile :) Ya TTNet in yine gazabına uğradım yada serverda ciddi oranda lag problemi vardı şansıma General Betaya insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sen yine şanslıymışsın ben bir adam dahi öldüremedim ya çıldırıyodum, cnbce de film vardı açtım onu izlemeye başladım, 20dk falan boyunca durduk öle karşılıklı ilk mobla sonra çıktım girdim ölmüşüm tabi doğal olarak sonra tekrar aynı şekilde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sistem 8800gtx , dual 3.5 overlocklu cpu benim bugün internetim türk serverlarindan 100 ping almasina rahmet sabit 200 pingle oynadim oyunu rahattim yani. Bende en çok kapida takildim şehire 15 dkda girdim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bundan önceki stress beta test fiyaskosundan sonra dünki test gayet güzel geçti hemen hemen hiçbir sorunla karşılaşmadım pingde en düşük 118gördük en yüksekde 230du invisible wall buglarını fixlemeleri lazım insanlar cok daha rahat test edebilirler her sorunun relogla çözmek sıkıcı :S dx10 ekran kartı destekleyen kişiler genelde sorun yaşadı siyah sayfaylan karşılaşmışlar bir diğer sorunda loadinglerin takılması oyunun clientinin adam edip toparlanması gerekiyor şişirdikçe şişirmişler umarım closed betaya acclerimiz yönlendirilirde surekli test edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ilk defa oyun içinde bir beta oldu quest yaptık exp için grind yaptık ve gayet güzeldi. Oyun ciddi anlamda çok güzel. Yalnız halen ciddi hatalar var oyunun içinde mesela 1 kapıdan gireceksiniz ve gizli duvarlar var GM'ler genel mesaj atıyor böyle bir sorunla karşılaşırsanız relog olun düzelir gibi. Aynı zamanda grafiklerde de aynı sorunlar yaşanmakta. Bu oyunu herkeze tavsiye ederim 10 lvl olana kadar solo olarak gayet rahat ilerledim. Questlerde haritada nereye gitmen gerektiğini gösteriyor. Sistemim q6600 2 gb ram 800 mhz ram his radeon hd 3870 512 mb vista business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 mayısa yetişir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Virus said: dx10 ekran kartı destekleyen kişiler genelde sorun yaşadı siyah sayfaylan karşılaşmışlar bir diğer sorunda loadinglerin takılması oyunun clientinin adam edip toparlanması gerekiyor şişirdikçe şişirmişler umarım closed betaya acclerimiz yönlendirilirde surekli test edebiliriz Ekran kartım DX10 desteklemiyor ayrıca XP kullanıyorum.Ama bahsettiğin sorunla 2 saat cebelleştim. :) Sorun şu ki karakter yaratma ekranını 2 saatte geçtim anladıgım kadarıyla baglantı sorunu bende imiş hay ben bu TT nin tamda sorun cıkcak günü buldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar