CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Böyle birşey mümkün mü. Şifreyi kaydet dediğimiz sitelerin şifreleri tutuluyor mu cookies te. Tutuluyorsa neyle çıkarabilirim bunları :) Veya başka yerde mi tutuluyor ie de veya firefoxta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 araçlar>seçenekler>güvenlik>parolaları göster oradan kaldırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 cookie değil form history mi ne öyle bir şeyde saklanıyor şifreler baktım ff'den options->privacy->passwords'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şifreler hash'lenip saklanır genelde, cookie'den de verisine ulaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Cookielerde şifreler direk tutulmaz. Mum'un dediği gibi hashleri tutulur. Mesela ben güvenlik olsun diye onu bile tutturmuyorum, user id'si ve user random login key'ini (5-6 karakter) tutturuyorum, tabi onları da tek değişkene serialize ediyorum ve sonra şifreliyorum. Böylece cookieler tamamen güvenli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Anladım :( Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 rapidleri indiregandi yapacaan demi çakaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar