Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Baştan özür dileyeyim direk ilk ''Buraya yazılır lan'' die düşündüğüm başlığa girdim. Intel(R) 915P/G/GV serisi mi neyse tam olarak bilmediğim, anakartın üstüne baksamda hiç bişi anlayamadığım bir anakartım var. Herneyse Aygıt Yöneticisine giriyorum ve Ethernet Denetleyicisi nin sürücüleri yüklenmemiş. Ethernet denetleyiciside dahil olmak üzere elimde hiçbir şeyin sürücüsü yok. Bu Ethernet denetleyicisi denen merette ''PCI veriyolu 1, aygıt 3, işlev 0'' da konumlanmakta. Şimdi bir sürücüye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Sistem analizi yapan bir programla anakartın marka ve modeline bakıp, sitesinden uygun sürücülerini indirmeyi deneyebilirsin. Lavasys Everest Home Edition ücretsiz olmasına rağmen harikadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bu açıklanan şekilde yapman çok daha mantıklı ama alternatif bir yol söyleyeyim anakartların üstünde marka ve modeli yazar. Anakrtının sitesinden modelini aratırsan uygun bütün sürücüleri bulaiblrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Kusura bakmayın sizi yordum. Ama Mirage ın dediği gibi yaptım. Bir sürü driver aldım cafeden. 6 kere kafeye gidip geldim. Bir türlü tutturamadım. Tam ümidimi kesiyordum ki Level dergisinin dvdlerinde verdiği CPU-Z programı aklıma geldi. İşte orada anakart bilgilerim çıktı. Hemen koştum kafeye aldım driverlarını. Şimdi evimdeyim. Hatta yaptığım ilk iş msni yüklemek, 2. si ise buraya girip mesajımı düzeltmekti :). Teşekkürler ikinizede. Ve tekrar özür diliyorum. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar