Revengeful Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bu adamın dvd ve kitabı(the art of finger control) var sipariş verdim gelecek.Her parmağı istediğimiz gibi kontrol etmemiz için egzersiz programı yapmış adam.Çok yetenekli abimiz.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 içinde türban göremedim çok gereksiz bir konu.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 napcan her parmağını ayrıca kontrol edip. o kitabı okuyacağına feynman'ın önce calculus kitabını sonra da fizik kitaplarını oku basit ve güzel anlatıyormuş diyorlar sdf
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 parmaklarımı böyle kullansam ne olur kullanmasam ne olur kızları tavlamak için bi sanat gibi işte o kadar
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ne luzumsuz bişey ithal arabalara laf etmiyorum da şu aptal şey için yurt dışından dvd sipariş ediyosunuz ya milli servetimiz haybeye yabancılara gidiyor yani...
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bunu kasacagına gıt beynını gelıstıren kıtaplar onları oku bı sure sonra bakmıssın sen kasık egıyon dusunce ıle
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ne gereksiz, ne lüzumsuz, ne saçma şey canım. cık cık. enstrüman çalmak için felan da işe yarar egzersiz değil bunlar. mesela star trek filminde vulcan işareti de çok gereksizdi. doğru düzgün "mhp" işareti yapsanıza arkadaş. ayıp.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 önyargı falan yok 100 kişiye sorsan 99 u lusumsuz der...
Revengeful Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Biraz felsefeyle ilgiliysen bilgiye ulaşmada farklı yöntemlerin olduğunu bilirsin.Kuşkuculukla bakıp bir şeye deney yöntemiyle sınayabilme ihtimalin var doğruluğunun derecesini.Ama sen buna tamamen aykırı davranarak ne kadar peşin hükümlü olduğunu gösteriyorsun.Belki de ingilizcen yoktu anlamadın olabilir.Sen bu bakış açısıyla devam edersen senden ne köy olur ne kasaba.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Greg Irwin'in finger fitness programıyla calıştım, Starcraft'ta Warcraf'ta amp'im arttı, quake3 te rekleks sürem kısaldı. Greg sayesinde Marine'lerim Grunt'larım ölmüyor, Templar'larım daha hızlı Psistom, Devaurer'larım daha seri Darkswarm atıyor, Quake'te artık Rail'larım ıskalamıyor. Artık hem daha başarılı bir oyuncuyum, hemde uzun sureli oyun seanslarından sonra bile ellerim ağrımıyor ve oyun oynamaktan daha cok keyif alıyorum. Herşey senin sayende Greg, Saol.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya herşeyi anladım lüzumsuz falan da size ne be abicim istediği yere harcar adam parasını hayret bişey.
Öne çıkan mesajlar