Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Greg Irwin-Finger fitness

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu adamın dvd ve kitabı(the art of finger control) var sipariş verdim gelecek.Her parmağı istediğimiz gibi kontrol etmemiz için egzersiz programı yapmış adam.Çok yetenekli abimiz.
Mesaj tarihi:
napcan her parmağını ayrıca kontrol edip. o kitabı okuyacağına feynman'ın önce calculus kitabını sonra da fizik kitaplarını oku basit ve güzel anlatıyormuş diyorlar sdf
Mesaj tarihi:
ne gereksiz, ne lüzumsuz, ne saçma şey canım. cık cık.

enstrüman çalmak için felan da işe yarar egzersiz değil bunlar.
mesela star trek filminde vulcan işareti de çok gereksizdi.
doğru düzgün "mhp" işareti yapsanıza arkadaş.
ayıp.
Mesaj tarihi:
Biraz felsefeyle ilgiliysen bilgiye ulaşmada farklı yöntemlerin olduğunu bilirsin.Kuşkuculukla bakıp bir şeye deney yöntemiyle sınayabilme ihtimalin var doğruluğunun derecesini.Ama sen buna tamamen aykırı davranarak ne kadar peşin hükümlü olduğunu gösteriyorsun.Belki de ingilizcen yoktu anlamadın olabilir.Sen bu bakış açısıyla devam edersen senden ne köy olur ne kasaba.
Mesaj tarihi:
Greg Irwin'in finger fitness programıyla calıştım, Starcraft'ta Warcraf'ta amp'im arttı, quake3 te rekleks sürem kısaldı.

Greg sayesinde Marine'lerim Grunt'larım ölmüyor, Templar'larım daha hızlı Psistom, Devaurer'larım daha seri Darkswarm atıyor, Quake'te artık Rail'larım ıskalamıyor.

Artık hem daha başarılı bir oyuncuyum, hemde uzun sureli oyun seanslarından sonra bile ellerim ağrımıyor ve oyun oynamaktan daha cok keyif alıyorum.

Herşey senin sayende Greg, Saol.
  • Yeni Oluştur...