Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes C serisi

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Ya benim kötü seat farları açık unutsan, iç lambaları yaksan, çakmaklığa şarj aleti bağlasan falan da gitsen bile aküsü bitmiyor...

40dk içinde arabaya geri dönmezsen bütün elektriği kesiyor...

seatte bile varsa bu diğer markaların yapamayacağı zor birşey olmasa gerek...

şahsen ben bunu bir BMW ya da Mercedestende beklerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Ya benim kötü seat farları açık unutsan, iç lambaları yaksan, çakmaklığa şarj aleti bağlasan falan da gitsen bile aküsü bitmiyor...

40dk içinde arabaya geri dönmezsen bütün elektriği kesiyor...

seatte bile varsa bu diğer markaların yapamayacağı zor birşey olmasa gerek...

şahsen ben bunu bir BMW ya da Mercedestende beklerdim...

2002 model mi ne (ilk çıkan) renault kangooda bile var o :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sinyal kolunu aktif bırakıp aracı kapatırsan kör noktalarda aracın fark edilmesi için o noktanın parkını açık bırakıyor benim araç. Sabaha kadar yandığında da akü falan bimiyor açıkcası. Zayıf bir akü olmadığı sürece bitmesi pek kolay değil diye düşünüyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
hep aynı şeyi tekrarlıyo diceksiniz ama

olay git gide mahalle kahvelerinde konuşulan "istanbuldan ankaraya x saatte gittik bir hajı" rekabetine dönmeye başladı :)

biz 10 saatte gittiydik 200 km ile
o da bişi mi bizim amcaoğlu 1.5 saatte gitmiş
diğer yiğen de kadranı kırmış yolda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Dediğim özellik değil yalnız;
Demek istediğim, böyle bir özelliğin olduğu araçta akünün çat diye bitmesi gariptir. Adamlar zaten gece boyunca parkların yanmasına imkân tanıyan bir özellik koymuşlar fakat bunu destekleyen bir akü yok araçta. Böyla mantıksızlık olmaz. Akü zayıftır veya başka bir problem vardır.

Yoksa 'benim araçta var, ahhh sende nasıl yok' muhabbeti değil!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin arabada farlar açıkken kontağı kapattığında parka döner kapıları açınca uyarı verir belki sonra kapatabilir bunu sen unuttun farzedip ancak park modundayken farları kapatması doğru bişey değildir. Diğer yandan sinyal koluyla tek yönü yakmakta öyledir. Arabayı gece zifiri karanlıkta işlek bir yolda bırakınca yol tarafının parklarını yakarsın. Bununda süresi 40dk fln olmamalıdır biri gelip vurur çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...