matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 valla benim okuzde on torpido yu acik birakirsaniz torpidonun lambasiyla aku bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Cusss :) Ben sinirden parçalarım herhalde öle birşey olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ya benim kötü seat farları açık unutsan, iç lambaları yaksan, çakmaklığa şarj aleti bağlasan falan da gitsen bile aküsü bitmiyor... 40dk içinde arabaya geri dönmezsen bütün elektriği kesiyor... seatte bile varsa bu diğer markaların yapamayacağı zor birşey olmasa gerek... şahsen ben bunu bir BMW ya da Mercedestende beklerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Vardır BMW ve Mercedeste de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 MrMarvelous said: Ya benim kötü seat farları açık unutsan, iç lambaları yaksan, çakmaklığa şarj aleti bağlasan falan da gitsen bile aküsü bitmiyor... 40dk içinde arabaya geri dönmezsen bütün elektriği kesiyor... seatte bile varsa bu diğer markaların yapamayacağı zor birşey olmasa gerek... şahsen ben bunu bir BMW ya da Mercedestende beklerdim... 2002 model mi ne (ilk çıkan) renault kangooda bile var o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selam, Broadway ile açık kalan iç aydınlatma yüzünden biten akü sebebiyle cam kırmak zorunda kaldığımız günleri hatırladım :P Sağolsun bizim komşular kapıyı tıklar ve uyarırlar aydınlatma konusunda ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bende geçen gün camı 15-20 santim açık unutmuşum, içeri kedi girmiş. alarma uyandık gittim kapıyı açtım yine camdan çıktı hıyar kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selam, Demek harbiden doğruymuş bu söz: said: kedidir kedi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Vodan said: Vardır BMW ve Mercedeste de bmw 116i si olan bi arkadaş parkları açık unutmuş, aküsü boşaldığından çalıştıramamış arabayı... bizi aramıştı takviye kablosu bulun diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Cons said: bende geçen gün camı 15-20 santim açık unutmuşum, içeri kedi girmiş. alarma uyandık gittim kapıyı açtım yine camdan çıktı hıyar kedi. Eheuheuhe abi bu kedi yuzsuzmuş yanlız motor bölmesine tamamda içeri atlamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Yalnız adı üstünde bunun park. Lambanın açık kalması gerekiyor doğası olarak. İç aydınlatması fln illaki kendisini söndürüyodur kısa bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 yooo ne alaka park ın açık kalması doğasıdır... benim araba park açıkken kontağı çekersem uyarı verir dın dın dın, dinlemeyip kapayayım arabayı kitleyeyim, 40dk sonra keser enerjiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Selam, Sinyal kolunu aktif bırakıp aracı kapatırsan kör noktalarda aracın fark edilmesi için o noktanın parkını açık bırakıyor benim araç. Sabaha kadar yandığında da akü falan bimiyor açıkcası. Zayıf bir akü olmadığı sürece bitmesi pek kolay değil diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hep aynı şeyi tekrarlıyo diceksiniz ama, 70 küsur model 230E midir nedir, amcamın mercedesinde var o olay. ve akü bitirmiyodu o arabada bile. güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mr_Hand said: hep aynı şeyi tekrarlıyo diceksiniz ama olay git gide mahalle kahvelerinde konuşulan "istanbuldan ankaraya x saatte gittik bir hajı" rekabetine dönmeye başladı :) biz 10 saatte gittiydik 200 km ile o da bişi mi bizim amcaoğlu 1.5 saatte gitmiş diğer yiğen de kadranı kırmış yolda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 yok ama hakkaten çok ahım şahım özellikler deil 70 küsur model arabada bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Selam, Dediğim özellik değil yalnız; Demek istediğim, böyle bir özelliğin olduğu araçta akünün çat diye bitmesi gariptir. Adamlar zaten gece boyunca parkların yanmasına imkân tanıyan bir özellik koymuşlar fakat bunu destekleyen bir akü yok araçta. Böyla mantıksızlık olmaz. Akü zayıftır veya başka bir problem vardır. Yoksa 'benim araçta var, ahhh sende nasıl yok' muhabbeti değil! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yaaa para bırak audi mercedesten sora gelir işte sdfsdfsdf ama hakkaten saçma olmuş o akü bitme olayı. Elise mi bu araç abicim minicik bi akü mü var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 benim aracta yok ben laf ediyomuyum haa !?! sssdfsdf saka bi yana benim arabada kontagi kapatinca butun elektrik kesiliyor yani istesemde acik birakamiyorum. bi teyp acik kaliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Senin arabada farlar açıkken kontağı kapattığında parka döner kapıları açınca uyarı verir belki sonra kapatabilir bunu sen unuttun farzedip ancak park modundayken farları kapatması doğru bişey değildir. Diğer yandan sinyal koluyla tek yönü yakmakta öyledir. Arabayı gece zifiri karanlıkta işlek bir yolda bırakınca yol tarafının parklarını yakarsın. Bununda süresi 40dk fln olmamalıdır biri gelip vurur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar