MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 matama said: borusanin sahiplerinden bir kismi karsi komsumuz :) demistik adamlara onun yardimi oldu belki ama bir daha olmaz cunku komsumuzla otopark yeri yuzunden kanli ve bicakliyiz :P MrMarvelous said: matama said: yalniz ben 5 serisi alirken 81 bin euro deyip 68 bin euroya dusmuslerdi :) iyi müşterilerine yapıyolar öyle kıyak... nabza göre şetbet veriyor borusancılar... ehh olmuş işte bariz =) Zamanında T.M.T. ankarada BMW ithal ederken bizimkiler de sülalecek BMW lenmişti :D TMT ciler tanıdık olunca... ama işte bu defa mercedes C için babannemin komşusuna gittim ben. Vanessa Koluman oluyo kendisi :D Tamam söyleyeyim ben yardımcı olsunlar sana dedi ama galeriye gidince 1.000 euro gibi komik bi indirim yaptılar son fiyattan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 S class tan şaşmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kesinlikle en doğrusunu arkadaş sölemiş C klass alma git S klass al! Nede olsa aynı fiyat dilimindeler! S olmazsa ferrarilerede bak bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 CoolRider said: Kesinlikle en doğrusunu arkadaş sölemiş C klass alma git S klass al! Nede olsa aynı fiyat dilimindeler! S olmazsa ferrarilerede bak bence! hahahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 S harbide Super bir araba yanliz, 2 aya alicam fotolari koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 şimdiden hayırlı olsun o zaman benim S class almama baya 1 var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 s550 mi alsam s350 amg(kit) mi alsam ona karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 MrMarvelous demin 60k Euroya 3.20 alırım demişinde 5.20i alabilirsin o fiyata biz 5.20d'yi 66k euro deri koltuk xenon hedehödölü aldık. Ha bu arada diesel olmasına rağmen çok güzel bir performans ve sürüş keyfi var arabanın turbo devreye girdiğinde gerçekten koltuğa yapıştırıp need for speed havasıda verdirebiliyo. Ha ayrıca istersen gaz verdikçe arabaya(geçenlerde keşfettim) müziğin sesi yükseliyo harika bişey =) kadıköyden çevreyoluna döndükten sonra genelde deneme fırsatım olabiliyo =) Ama sana tavsiyem Mercedes alıcaksan E serisinden aşşağıya alma. 38.400 euro'ya jaguar x-type ve hayvan gibi donanımlı gördm gazetede. Audi'yide pas geçme derim ama c serisi alma pls parana yazık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Arden said: Ha ayrıca istersen gaz verdikçe arabaya(geçenlerde keşfettim) müziğin sesi yükseliyo harika bişey tum professional ve business bmw radyolarinda var o ozellik. tum modellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Selam, Benim kıçı kırık 97 model A4'de giriş seviyesi teypte var yahu o :P Hatta Clio Symbol denen ucubenin teybinde bile var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 business giris seviyesi teyp zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Astra'da da var. Hatta sanırım Dacia Logan'da bile varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 benim 02 model pejomda da arka camları kitleyince acma kapama tuslarının isigi sonuyo, yaaaa yaaaa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Selam, =sidik yarışı tam gaz= Benim araçta da öyle ama ilk zamanlar 'ahaa bozuk bunlar' demiştim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 tamamda bizim şu ana kadar babamın sahip olduğu en iyi araba 96 vectraydı azıma sıçmanıza gerek yok pliiiiiiiiiizzz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Selam, Tövbeee, ne haddimize :) Amman yanlış anlaşılma olmasın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Yok yok olmasın. Ama cam olayıda güzelmiş. Ben geçen gün öğlen eve geldim arabayı üst sokağa park ettim falan filan ertesi sabah arabaya gittiğimde şoför camı açıktı ve kapılar kilitliydi.. Açık unutmuşum yani ehueh işin ilginci hiç bir allahın kulu camı ardına kadar açık olan arabayı bi yoklamamış :) Alarm dışında kapıları kilitleyince hiçbir ekstra harekette bulunmadan camlarını kapatan bir araba markası var mı bildiğiniz? Varsa tez zamanda ona transfer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bmwlerde var sanırım? subaruda da vardı galiba. Mercedeste yoksa öhee derim :P audide var mı para? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kendi kendine cam kapatan olmaması lazım... arabada bebek, köpek falan bıraktığında havasızlıktan ölmesin diye açtığın camı kaparsa hoş olmaz. maksimum kumandadan camları kapama fonksiyonu var benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 niye ya havalandırma yok mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Hm doğru mantıklı camın kapatılmaması. Amaa benim gibi unutkanlar içinde bi çözüm bulsalarmış. Hani bi gece sonra unutsam feci yağmur yağdı berbat olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesela kapatma tuşuna 3 sefer basınca her şeyi kapatsın ne açıksa radyosuna kadar kapansın alet. Kesin vardır, yoksa da alarm sistemlerinde bu tarz bişi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Selam, Benim anahtarlıkta aç-kilitle fonksiyonu var sadece ama kilitle tuşuna basılı tutunca açık ne cam ve sunroof varsa kapatıyor. Aynı durum açmak için de geçerli; tüm camları açıyor basılı tutunca :D Ben inmeden kapıdaki tüm düğmeleri yukarı kaldırıp camları kontrol ediyorum refleks olarak. Sunroof ise indiğinde kendini belli ediyor zâti :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 roket adam said: Mesela kapatma tuşuna 3 sefer basınca her şeyi kapatsın ne açıksa radyosuna kadar kapansın alet. Kesin vardır, yoksa da alarm sistemlerinde bu tarz bişi olması lazım Alarm markaları istersen böyle bir özellik takıyorda galiba arkadaş, arabanın orjinalinde olan alarmla alakası olmayan bir kitleme sisteminden bahsediyor. Zaten daha hayatımda alarma uyanan yada çalınca kontrole giden görmedim sadece gurultu kirliliği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Yok benim sorduğum direk tek basışta tüm camlarıda kapatan bir araba var mı sorusu. Yoksa basılı tutunca benimkide camları açıp/kapatıyor da o tuşa 10sn basılı tutacağıma zahmet eder gider arabanın camlarını kontrol ederim :) Zaten unutursa insan kumandaya basılı tutmayıda unutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar