Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes C serisi

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

matama said:
borusanin sahiplerinden bir kismi karsi komsumuz :) demistik adamlara onun yardimi oldu belki

ama bir daha olmaz cunku komsumuzla otopark yeri yuzunden kanli ve bicakliyiz :P

MrMarvelous said:
matama said:
yalniz ben 5 serisi alirken

81 bin euro deyip 68 bin euroya dusmuslerdi :)

iyi müşterilerine yapıyolar öyle kıyak...

nabza göre şetbet veriyor borusancılar...

ehh olmuş işte bariz =)

Zamanında T.M.T. ankarada BMW ithal ederken bizimkiler de sülalecek BMW lenmişti :D TMT ciler tanıdık olunca...

ama işte bu defa mercedes C için babannemin komşusuna gittim ben. Vanessa Koluman oluyo kendisi :D Tamam söyleyeyim ben yardımcı olsunlar sana dedi ama galeriye gidince 1.000 euro gibi komik bi indirim yaptılar son fiyattan...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous demin 60k Euroya 3.20 alırım demişinde

5.20i alabilirsin o fiyata biz 5.20d'yi 66k euro deri koltuk xenon hedehödölü aldık.

Ha bu arada diesel olmasına rağmen çok güzel bir performans ve sürüş keyfi var arabanın turbo devreye girdiğinde gerçekten koltuğa yapıştırıp need for speed havasıda verdirebiliyo. Ha ayrıca istersen gaz verdikçe arabaya(geçenlerde keşfettim) müziğin sesi yükseliyo harika bişey =) kadıköyden çevreyoluna döndükten sonra genelde deneme fırsatım olabiliyo =)

Ama sana tavsiyem Mercedes alıcaksan E serisinden aşşağıya alma.

38.400 euro'ya jaguar x-type ve hayvan gibi donanımlı gördm gazetede.

Audi'yide pas geçme derim

ama c serisi alma pls parana yazık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok olmasın. Ama cam olayıda güzelmiş.

Ben geçen gün öğlen eve geldim arabayı üst sokağa park ettim falan filan ertesi sabah arabaya gittiğimde şoför camı açıktı ve kapılar kilitliydi.. Açık unutmuşum yani ehueh işin ilginci hiç bir allahın kulu camı ardına kadar açık olan arabayı bi yoklamamış :)

Alarm dışında kapıları kilitleyince hiçbir ekstra harekette bulunmadan camlarını kapatan bir araba markası var mı bildiğiniz? Varsa tez zamanda ona transfer :p
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim anahtarlıkta aç-kilitle fonksiyonu var sadece ama kilitle tuşuna basılı tutunca açık ne cam ve sunroof varsa kapatıyor. Aynı durum açmak için de geçerli; tüm camları açıyor basılı tutunca :D

Ben inmeden kapıdaki tüm düğmeleri yukarı kaldırıp camları kontrol ediyorum refleks olarak. Sunroof ise indiğinde kendini belli ediyor zâti :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Mesela kapatma tuşuna 3 sefer basınca her şeyi kapatsın ne açıksa radyosuna kadar kapansın alet. Kesin vardır, yoksa da alarm sistemlerinde bu tarz bişi olması lazım

Alarm markaları istersen böyle bir özellik takıyorda galiba arkadaş, arabanın orjinalinde olan alarmla alakası olmayan bir kitleme sisteminden bahsediyor.

Zaten daha hayatımda alarma uyanan yada çalınca kontrole giden görmedim sadece gurultu kirliliği!
Sosyal ağlarda paylaş

Yok benim sorduğum direk tek basışta tüm camlarıda kapatan bir araba var mı sorusu. Yoksa basılı tutunca benimkide camları açıp/kapatıyor da o tuşa 10sn basılı tutacağıma zahmet eder gider arabanın camlarını kontrol ederim :)

Zaten unutursa insan kumandaya basılı tutmayıda unutur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...