Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sitelerdeki garip index'ler hakkında (heklendik, porno yaptılar bizi)


di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ben Zopik, arkadaşımın hesabı ile yazıyorum. Bilen bilir, tanıyan tanır.

Sabah yönetimi bana devredilmiş 18 kadar hesapta 'hacked by aspava' içerikli index ile karşılaştım. Bir kısmı sizin bildiğiniz, muhtelemen de bazılarınızın takip ettiği siteler.

Herhangi bir veri kaybı söz konusu değil. Adam akıllı bir hack olayı bile söz konusu değil. Savcılığa hazırladığım dilekçe için örnek teşkil etmesi amacıyla sitelerdeki index'leri -mümkün olduğunca- bilerek kaldırmadığımı, gerekirse dava sonuçlanana kadar o şekilde kalacağını bildirmek isterim.

Bunu yapan denyoyu ceza alırken görmekten daha büyük bir arzum isteğim yok şu anda.

Bilginize,
Tim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu dışı bir sorum var. 4.2.2.x dnslerini kullanıyordum ben. Gittigidiyor.com hackli gözüküyordu. Ama dnsleri değiştrdiğim zaman ve ya otomatik yaptığım zaman site sorunsuz gözüküyordu. Bu durumda hacklenmiş olan yer 4.2.2.x leri sağlayan kuruluş mu oluyor ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Listeyi veremem arkadaslar. Insanlara lamerin biri ve site sahiplerinin dikkatsizligi yuzunden oldugunu anlatmak bile zor. Bir de liste yayinlarsam iyice 'is bilmez' olup cikarim heralde.

Bu kisi hakkinda daha once suc duyurusunda bulunuldugunu ama sonuclanamadigini ogrendim. Eger elime gecen ip adresi kisiye aitse basi cok ama cok agriyacak bu kisinin. Garantisini veririm.

Bir cok yeri arayip baslarina gelen olayi bu sabah yasadigimi ve bana bilgi verip veremeyeceklerini sordum. Ellerinde birsey olmadigini soylediler. Su anda hemen hepsi benden haber bekliyorlar. Sadece kimliginin aciga cikmasi yeterli. Eger cikarsa daha bir davadan kurtulamadan digerine batacak. Bir bes sene o dava senin bu dava benim kosar heralde.

Gecmedi hala sinirim. Gecene kadar da elime gecmesin bu tip. Yoksa TV'de izlersiniz 'Adliyede yine kavga, hostinKÇi Tim sitesine saldirana combo çekti' diye. 4 Hit yapabiliyorum simdilik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...