Omur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Merhaba arkadaşlar, ben bugün internettten bir kaç dosya indirdim.. öncellikle download.com 'dan opera 7.3 ve 7.3j indirdim sonra sonu .zip .exe olan uo(sphere) ile ilgili birkaç dosya indirdim ama tüm dosyalar bozuk çıktı. hep virus mirus filan diyo... yüklemio. Internete daha bugun girdim.. yani makina daha 0 (formatlıydı) dakika bir 1 virüs 1 nasıl oluyo anlamadım. Bu olayı düzeltmemde yardım edebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Antivirüs programı yükleyemeyi denedinmi yada makinede bir adaware scan ını yaptırdınmı?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hayır dosyaları indiremiyorum hep bozuk dio... olmazsa bi cd den bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 indirdikten sonra mı bozuk diyor yoksa download'ı tıkladığında mı bozuk diyor. Bide şu siteden dene www.cuncur.com[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Arkadaşım bu olayın siteyle bi ilgisi yok. Dosyayı indiriyorum yüklüyorum. yükledikten sonra bozuk diyor . genellikle *.exe dosyalarında oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 UP[signature][hline]CursedAge UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 genellikle exe dosyalarında oluyor ve sadece 1-2 dosyada değil farklı sitelerden indirildiğinde de yapıyor ise (internet explorerın bozuk indirmediğini herhangi bir download manager ile [getright vs] indirildiğini de göz önüne alarak dan) kesinlikle virus vardır..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Şapırt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 advanced zip repair var eğer crc hatası veriyosa bi de worm var dosyanin boyutunu küçük göstererek açılmaz hale getiriyo geri dönüşü yok onun[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar