Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bvlgari bi saat hediye geldi orjinal olup olmadıgını nasıl anlıyabilirim ? neresine bakmam gerek ne yazması lazım vs. :) alana deilde aldıgı yere güvenmiyorum
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bulgari yazmasi gerek.. agir mi ? hafif mi? saatci ye git
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 gavur ölüsü gibi saat neyse saatçiye gidip sormak gerek :)
Apache Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bvlgari'nin orjinali zaten bvlgari yazar.buyuk bir saatciye falan gotur onlar anlarlar en azından ben oyle yapmıstım.
Aramis Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hediye hediyedir sahte veya degil salla tak koluna gez
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bulgari değil ki o, bvlgari yoksa ben mi kazmayım
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 suya sok bozulursa sahte bozulmassa .....
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yav said: bulgari değil ki o, bvlgari yoksa ben mi kazmayım naptin kanka sen ya :D du bi sanie yoksa.. :S
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 markanın adı bulgari ama yazılış şekli falan bvlgari al bak; http://www.bulgari.com/splash.php "aa bvlgari yazmışlar hahaha çakma buu!!1" demeyin yani B)-
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Quibble said: sahtelerdede bvlgari yazio :D ayrıca şu saat ne kadar berbat bi tasarım örneği öyle marka dediğin ufacık tefecik bi kıyıda köşede yazar, gözükmesin demem ama öyle reklam panosu gibi olunca tam kro işi oluyor:S
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Quibble said: naptin saatine mi baktin ? sdfsdf daha önce düşünmüştüm bunu ne la bvlgari yazıyor ama bulgari diyolar diye sfd bu başlıktan sonra üstüne bi google turu attım ve aydınlandım (:D
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben nedense sen 2 farkli markadan bahsediomusun gibi anladim o yuzden sey ettim.. olur o kadar :P
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yav said: Quibble said: sahtelerdede bvlgari yazio :D ayrıca şu saat ne kadar berbat bi tasarım örneği öyle marka dediğin ufacık tefecik bi kıyıda köşede yazar, gözükmesin demem ama öyle reklam panosu gibi olunca tam kro işi oluyor:S bu replica masa saati :D
sesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bir süre takmadığın zaman duruyo mu diye bak..gerçi bu bi orjinallik belirtisi mi bilmiorum ama olabilir :P
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 saate bak be, takmadiginda zaman duruyor !! saat duruyor olmasin ? :D
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 rewınd da yapabılıomu o plastik kayıslı bvlgari :P
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 orjinal o saat bak biz burda dükkanın garantisi var bu esnafta kime sorsan tanır bizi sorma gidip başkasına gerek yok... [hr] offf yakalanıcam bigün korkuyorum...
Öne çıkan mesajlar