Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adı neydi ?


Lindoras

Öne çıkan mesajlar

said:
Hayır bongos sadece action bar görünümlerini yapılandırmaya yardımcı oluyor.


alakasız bilgi, bongosun kendi binding sistemi vardır. ctrl, shift, alt vs kullanman mümkün de aynı anda 2 tuş gibi macro denemedim lakin niye olmasın. bongosda dene bir. a ya bas önce misal basılı tutarken d yede bas. olur muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayetde alakalı bilgi.. Action bar konumuz olduğu için bundan fazla işlevi yok anlamında kullandım pek tabi map olsun inventory olsun kontrol butonları olsun hepsini özelleştirmeye yarıyor detayına inmeye gerek duymadım. Ayrıca kendi key binding sistemi buna izin vermiyor. Birden fazla tuş atamak mümkün fakat aynı anda bu kombinasyona izin vermiyor... Farklı farklı tuşlar şeklinde algılıyor atıyorum a ve s ye aynı anda basarsak hem a yı hem s yi ayrı ayrı kullanıldığı takdirde işlevsel kılıyor..

Yukarıda verdiğim ssde buna imkan tanıyan harici bir addon var ama adını anımsamıyorum. Bakalım elbet birileri biliyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ssin o addon ile alakalı olduğundan emin değilim, mesajı yaptığım sırada arama yaparken bulmuştum daha önce benzeri bir addon görmüştüm show your ui tipi konularda fakat nerede gördüğümü hatırlamıyorum zaten hatırlasam direk o kişiye soracağım. Böyle bir addon var diye biliyorum ancak bakmadığım yer kalmadı hala bir sonuç yok. Acaba yanılıyor muyum diye tereddüte düştüm yazından sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...