toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Arkadaslar Bartenter ile ayarladıgımız action barların seklini degistirebiliyoduk. Kendinde yokmus sanırım o baska addon yukluyomusuz neydi o? Hani yuvarlak falan oluyodu ya. buldum: http://www.wowinterface.com/downloads/info6287-cyCircled.html baslıgı kilitlemeyin de sorabilirim yine her an bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 orijinal cast bar, action barların altında kaldı simdi. onun yerini ve seklini degistirmek için var mı bildiginiz addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 quartz maybe ? yada daha basit birşey istiyorsan ecb olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 quartz caster classlara hitap ediyor daha cok sanırım. ben sadece cast barı değiştiricem, ayrıntıya ihtiyacım yok. ecb'yi buldum simdi onu kullanırım herelde saol. bu arada bişey daha rica ediyim, bufflarımı süreleri ile birlikte gosteren bir addon lazım. yani klasik mapin yanındaki bufflar değil de, bi bar oluyo mesela yavas yavas azalıyor, üzerinde de buffın ismi yazıyor. mulaka görmüşsünüzdür videolarda hatta kullanıyosunuzdur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 elk buffbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 eyvallah. baya bi ugrastım ui ile, pek süper olmadı ama ss koyarım birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 cycircled mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 böyle bişey oldu. dandik gibi ama fena da değil :p fps ye dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Gridi aynı zamanda decursing için kullansan performans artışı sağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oha kullanılabiliyo mu ki? bilmiyodum, anlatıversene azcuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konu içinde clique lafı edince ilk öyle kullanıyorsundur sandım.Şu an arena atıyorum bitince kısaca değinirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hea evet clique ile kullanabilecegimi hiç düşünmemiştim decurse olayını valla. ama grid'de görmesi zor olmaz mı poi ya da disease yiyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dispelleyemediklerini disable et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hayır anlatmaya calıstıgım o değil. simdi gridde curse, disease vs. gibi debuffları gormek için barların koselerine küçük noktalar koyuyor. ya da icon cıkıyor ki iconları kapatmak zorundayım healer oldugum için. küçük noktaları da kim takip edicek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Iconları boyutlandırabiliyorsun diye hatırlıyorum ayrıca bazı fightlarda o iconları görmezsen adamı direk yatırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 healerlık ne saçma bi iş kırmızıya dönen kutuları doldurup yeşil yapıyosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Peh bu kadar yüzeysel yaklaşıyorsan olaya herkes boşa oynuyor bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Devilmanta said: healerlık ne saçma bi iş kırmızıya dönen kutuları doldurup yeşil yapıyosun :S yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Devilmanta said: healerlık ne saçma bi iş kırmızıya dönen kutuları doldurup yeşil yapıyosun :S Ohaa süper tanımlama, paladinimden soğudum tek lafla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ad3m said: Iconları boyutlandırabiliyorsun diye hatırlıyorum ayrıca bazı fightlarda o iconları görmezsen adamı direk yatırırsın. hangi fightta mesela? hiç öyle bir sorunla karsılasmadım. zaten cure edebildigim poison ve disease'den baska bişey yok. onları da decursive ile cok rahat hallediyorum. hatta cogu zaman totem kendi hallediyor. iconları görsem esas yatırırım cunku icon bir sure kalıyor orda ve hp sini göremiyosun adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Hayır bahs ettiğim icon illakide cure edilecek spell değil ne biliyim aklıma şu an Illidari councilden Divine Wrath geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hmm bilmiyorum illidari council fightı goremedim henuz :) nedir ki olay? yanında durmamam mı lazım debuff ı alanın. neden görmem gerekiyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bu örnekti örnekteki spell 5k instant 2.5k da dot dmg vuruyor (2 snde bir) Birde öyle bir fightki her an rogue dalıp o adama 9k vurabilir (4-5 sn de) yada kafasına flamestrike düşebilir vs yani o adamın hemen ve hep full durması icab ediyor bu örnekler çoğaltılabilir kısaca icon görmek zorundasın kendini alıştır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 divine wraith alanda beklemesin çığırsın ventrillodan ölüyorum healleyin ulen diye :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Direk targetlamak ve isteğe göre targetlamak bariz dezavantaj herneyse alışkanlık meselesi nasıl rahat ediyorsan öyle devam et ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar