Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bartender 3


toggie

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Bartenter ile ayarladıgımız action barların seklini degistirebiliyoduk. Kendinde yokmus sanırım o baska addon yukluyomusuz neydi o? Hani yuvarlak falan oluyodu ya.

buldum: http://www.wowinterface.com/downloads/info6287-cyCircled.html

baslıgı kilitlemeyin de sorabilirim yine her an bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

quartz caster classlara hitap ediyor daha cok sanırım. ben sadece cast barı değiştiricem, ayrıntıya ihtiyacım yok. ecb'yi buldum simdi onu kullanırım herelde saol.

bu arada bişey daha rica ediyim, bufflarımı süreleri ile birlikte gosteren bir addon lazım. yani klasik mapin yanındaki bufflar değil de, bi bar oluyo mesela yavas yavas azalıyor, üzerinde de buffın ismi yazıyor. mulaka görmüşsünüzdür videolarda hatta kullanıyosunuzdur da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlatmaya calıstıgım o değil. simdi gridde curse, disease vs. gibi debuffları gormek için barların koselerine küçük noktalar koyuyor. ya da icon cıkıyor ki iconları kapatmak zorundayım healer oldugum için. küçük noktaları da kim takip edicek :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:
Iconları boyutlandırabiliyorsun diye hatırlıyorum ayrıca bazı fightlarda o iconları görmezsen adamı direk yatırırsın.


hangi fightta mesela? hiç öyle bir sorunla karsılasmadım. zaten cure edebildigim poison ve disease'den baska bişey yok. onları da decursive ile cok rahat hallediyorum. hatta cogu zaman totem kendi hallediyor. iconları görsem esas yatırırım cunku icon bir sure kalıyor orda ve hp sini göremiyosun adamın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu örnekti örnekteki spell 5k instant 2.5k da dot dmg vuruyor (2 snde bir)
Birde öyle bir fightki her an rogue dalıp o adama 9k vurabilir (4-5 sn de) yada kafasına flamestrike düşebilir vs yani o adamın hemen ve hep full durması icab ediyor bu örnekler çoğaltılabilir kısaca icon görmek zorundasın kendini alıştır :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...