Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Arkadaslar bugune kadar hep orjinal oyun alip oynamaya calistim elimden geldigi kadar ama artik butceye gerekesiz yuk yapmaya basladi, geriye dogru bakinca baya iyi bir miktar harcamis oldugumu gordum ve cip taktirmaya karar verdim bu aksamustu alacagim PS2mi cipli halde. Atasehirde oturuyorum ben, Kadikoy taraflarina inmeden bu taraflarda arsivi guzel PS2 oyun satan yerler biliyorsaniz ve soylerseniz cok sevinirim, cikmisken orayada ugrayip biraz degisik oyunlar alip aksam oynamak istiyorum. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 forumdan kargoyla yollayan insanlar var dvd başına 3-4 ytl falan oluyor en uygunu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Soyle 5 milyona satan bi yerler bulsam 2 oyun falan alirim idare eder zaten. eMule'e koydum oyunlari indiriyorum, onlari DVDlere yazarim geldikce yavas yavas cogalir oyun yelpazesi zaten. Bana bu aksam icin gerekli, acelem ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 benim bildiğim en yakın kadıköy en hızlı da rapidshare+dvd burn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 rex in bi üst sokağında joy var.çok ucuz değil (tam hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın) ama 2 tane alınca bi tane bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 adam kadıköy'e gitmek istemiyor zaten sorun orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hmm okulun kafesinde alelacele okuyunca görmemişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar