NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 LvL 1 re-re oldum. Abi çok iğrenç bu resim oynayamıcam. resim degistirebiliyozmu bunda yaf. öeeyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 level 2 olunca class secicen, her class a ozel avatarlar var birini secersin =), bi level dayan harbi igrenc otesi bi resim yalnız =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Camwhore rerollayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 FORUMWARZ.... İçinizdeki trolu, veya içinizdeki çakmadonis i ortaya çıkarın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 http://img238.imageshack.us/img238/1007/miserykf6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Şuna harcadığın vaktin yarısını derslerine ayırsan okul bitmişti maltazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ahh ahh lvl4um butn paramı blackjackte harcadım snrm.. ne aptalm ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 off supermis hemen atladim uye oldum burdan kaptigim numaralari paticikte uygulayip master troll olucam lolz Puma lvl 3 troll klan invite plz NOOBZ 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ulan olm hasta mısınız? Gambling direkt kaybetmeye yönelik, blackjack'te 20 yapsan 21 açıyo yere. Harcamayın oraya para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Inv hala gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ap bu oyun asagilara inmesin unutulmasin hatta yeni uyelere mesaj atma yetkisi verilmeden once bu oyunu en az 10 saat oynama zorunlulugu getirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Combatlar çok uzun sürmeye başlayınca baydı biraz. Bi ara vaktim olunca lvl6 emomu kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 abi avatarım cok les ya, hep bastan baslıyorum hep aynı lavuk cıkıyor. don't worry diyomus sonunda gormemişim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 abi dont worryi gectim o avatar ne cevap verirsen ver cikiyo o sorulari geyik olsun diye soruyo robot cevaplarin herhangi bir onemi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Güzel bir fikir hoş bir oyun insanı bağlamayı başarıyor. İlerledikçe yeni değişik şeyler çıkarsa daha da güzel olur ama hep aynı şeyler olursa bayabilir.Şimdilik hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 I am teh Tr0ll. Troll olmayı sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben de troll actım, level 4 oldum. yalnız forumlar zorlastıkca pwnlamak zor oluyo yahu. druglardan almak lazım bol bol ego hemencik bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Upgrade point olayını ego yüklenince dediğin gibi ilaçlarla götürebiliyorsun. Yalnız oyunu baya baya sevmeye başladım.Özellikle sTalk muhabbetleri çok hoş.Hackerlar geliyo konuşuyo falan diyo "senin hesabındaki para şu kadar" diye :) Ürpertici işler :) Hoş fikir gerçekten.Bakalım daha neler görcez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 oyun eğlenceli ama günde 4 kere az yahu, başka yapılcak aktivite varmı ki oyunda (forum pwnlamaktan başka yani) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hele bi bakıyım dedim... web based fln ama oldukça eğlenceli bi oyun. "sTalk"(çakma gtalk :) ve forum dialogları hatrına bile oyananır hala oynuyosanız paticik klanına davet bekliyorum isim: ipwnulol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 oynayan varmı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 asdasda bu ne lan şuan gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nasıl bir şey bu? sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 2008den kalma imiş topik şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar