Brigand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 %90 %40 olayı zaten dışardakiler kızlar daha vefalı, gelcem deyince gelme ihtimalleri daha yüksek erkekler daha üşengeç. hani ben de çok farklı değilim aslında, evde yatmanın keyfi ayrı yani yoksa paticikten şimdiye kadar buluşmadım kimseyle. senko hariç onla aynı okuldayız zaten dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bi geçsin finaller sonra konuşuruz bunları :D Herkese finalden sonra diyorum bakalım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 buluşmayın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ege üni civarlarından sevgielr saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Saeros said: işte böyle, adınızın yanına ayrıntı istiyosanız yazın buraya, mod uğraşsın hehez. adınızın eklenmesini istiyosanız gene buraya yazın gene mod uğraşsın. mod zaugna'ydı di mi zaten, acı çeksin baane. (^_^)/ Ahahahah abi yeni farkediyorum iyi güldüm ahahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben de izmirdenim. Buca delikanlısıyık dsfsf gerçi son senem temmuza kadar hala burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GiderGelemes Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bende yeni geldim aranıza izmir merkezi yerlerdeki buluşmalarda yer alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben bornovadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Balçova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Gaziemir.. ama üniversite durumu yüzünden şuan istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şemikler ama aile durumu yüzünden ıspartadayım :) üni durumu yüzünden de istanbul.izmir ne alaka o zaman dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 evet ne alaka teyzen mi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doughnutscanfly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hıh bornovadayım ben de. bu event gerçekleşti mi 27 haziran diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 burda bu event yok herkes izmirin neresinde oturduğunu yazıyor. eventler aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bornovanın neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ulan üniversiteyi bitirdim hala bizi eklemişler listeye bak sen hayırsızlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yeni katıldım bende aslında cok eskiden vardım patide ama şimdi tazelendimde geldim cünkü şifremi hatırlıyorum kullanıcı adımı hatırlamıyorum. vede mailiminde şifresini hatırlamıyorum sarhosken degistirdim olmadı herneyse memnun oldum izmir bornova.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 alsancak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bornovanın neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çamkıran izsu var orası hemen.. duraktan asagı dogru yardırınca orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 altın maşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ortagı sayılırım adamı ben zengin ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 24 saat açık olması güzel bazen bende yiyorum tabi boyozcu hüseyin olmadığı zaman istikamet orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 boyozcu hüseyin bozdu ya önceden 2 ye kadar servis vardı artık 12 de filan olmuyor adam yerinde arada araba ile gecerken görüyorum. bizim altın masada 5-7 arası ocagı temizleyip kömür tazelediği için hizmet dısı. time sheet yaptım gibi oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya ibris zengin oldu gece yarısı 3 4 de gidip boyoz yediğimi hatırlıyorum zaman zaman adamda boyoz kalmıyordu telefon ediyordu araba ile getiriyorlardı adam şimdi hemen kapatıp gidiyor dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar