rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cip olsun bence. nufus kagidina filan da zamaninda kizilmistir herhalde. cip bir nevi gelistirilmis nufus kagidi. kayitdisini filan onler. kendi demokrasisine guvenen bir halk cipe hayir demez bence.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evet demek içinde bi sebebi yok. kendine güvenen bi halk bi kez polise karşı cıkar. polis olucağına yemek olsun icicek olsun bilim olsun sanat olsun o paraya iş gücüne der
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Birbirmizi öldürmek için amma para harcıyoruz birde. Yaşasak ya birader kardeş kaderş. Derdimiz ne.
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 O çip uygulamasının ilk örneklerini zaten örnek olarak veriyor filmde. Çip kısmı konusunda çok yorum yapamayacağım ama Hristiyanlık ve Amertikan Merkez bankası konusunda açıklamalar baya sağlamdı. İzlenmesi gerek diye düşünüyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bütün belgeseli seyredip çip olayına takılmak nedir ki?
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cuce said: evet demek içinde bi sebebi yok. valla cip olayinin baya artilari olabilir. kayitdisi diye bir sey kalmaz mesala. benim yaptigim ise (muhasebe ve kontrol) ihtiyac kalmaz, mutlu olurum sahsen, super gereksiz bisi.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Philips üretio bu RFID chip'leri şu an. Benetton bi ara koyucaktı bütün mallarına sonra privacy hede hödö dendi bi sürü kişi tarafından. vazgeildi falan. daha yarım saat önce bunla ilgili finalden çıktım
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ayrıca RFID'nin konsepti yanlış anlaşılmış. insanın içine yerleştirilmesine gerek yok. insanların aldığı ürünlere yerleştirsen yetiyo. paran falan da onun içine yerleştirilmio en azından şimdilik imkansız. bi hafızası var bu chiplerin ama genelde rfid teknolojisi olan bi cihazla belli oluo ve bunun radius'u şu an için 1.5 metre civarında. o yüzden sadece mağazalarda kullanılması için üretiliyo. ilerde o radius artarsa tabii değişebilir. konsept şu: sen rfid chipi olan bişi aldığında senin kimliğine register edilio o. Kaybolma anında falan origin'i belli olsun die. e işte o radius artarsa bi mitingde kimlikler belirlenir falan filan. ayrıca evet chipler remote olarak kapatabiliyo işlevsiz hale getirilebiliyo ama dediğim gibi insan içine takmak değil olay. kıyafetimin üstünde de kapatılsa bana yarar onlar adeğil.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 korsanlar bunu cok kisa surede kirarlar ehehahaha yalan olur o chip isi herkesi chiplesinler dunaydaki butun hackerlar seferber olur bu chipleri kirmaya
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Oley Laughing Man Incident gerçek olacak
Öne çıkan mesajlar