Odinn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Merhaba arkadaşlar , haftaya Erasmus için oral exam - interview diye geçen mülakate giricem. Daha önceden tecrübe etmiş arkadaşlardan bu interviewde tam olarak neler soruluyor , nelere dikkat etmem gerek , önceden tavsiye edeceğiniz hazırlık yapabileceğim şeyler ne olabilir ? (ingilizceme dikkat etmeliyim , onu biliyorum :D ) +Repler sizleri bekliyor !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 150 160 kişi arasindan 3. yüm =) bende çikanlara sorarim diyordum ne soruyoarlar diye ama öyle bir şansim kalmadi. Daha önceden girenler neler sorduklarini söylesin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 avlayıcı sorular oluyor: 2 kişilik bir yurt odasında kalıyorsunuz diye giriyor baya baya bişiler anlatıyorlar; bir sürü uydurma soru soruyorlar alakasız dikkat dağıtmak amacı ile sonra: oda arkadaşınız homoseksüel olsa ne yaparsınız? (sanki çok çok kötü bir şeymiş gibi sorup -ki öyle- sizden "oda arkadaşımı değiştirmeye çalışırdım" demenizi falan bekliyolar..) gibi mesela sonuç olarak cevaplarda uyumlu bir insan olduğunuzu, hevesli, öğrenmeye açık olduğunuzu; sosyal olduğunuzu vs. anlatmanız gerekiyor... (mesela düzgün bir cevap şöyle olabilirdi: işte modern ülkelerde homoseksüeliteye saygı var ben de bu görüştüyüm sonucunu çıkaran bişi) __ edit: fazla resmi-ciddi konuşma.. sanki bir arkadaşınla konuşuyormuş gibi konuş slang language kullanmadan... girişkenim, konuşkanım izlenimi ver.. (arkadaş canlısıyım, yeni insanlar tanımaya hevesliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 nereye gideceğini ,gideceğin üniversitenin isminin ne olduğunu , nasıl konaklayacağını , erasmusdan ne beklediğini , hangi derslerinin senin aldığın üniversitedeki derslerinle denk olduğunu bir de kişisel sorularını soruyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bildiğim kadarıyla torpil vs. dönmesi sebebiyle bu sene interview ulusal ajans tarafından kaldırıldı. bizim okulda yoktu misal. %50 gpa, %50 ingilizceye bakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 değişiyor her üniversiteye göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 +rep arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 benim kız arkadaşım gidiyordu ( sayemde gidemedi) neden bu programa katılıyorsun, seni diğer adaylardan farklı kılan ne ülkemizi orda naslıl teemsil etmeyi düşünüyorsun, neden falan ülkeyi seçtin, falan ülkeye uyum sağlamakta zorluk çekmeyeceğinden nasıl bu kadar eminsin, ersmusun sana ne katacağını düşünüyorsun, orda kalmayaı düşünüyormusun, falan ülkeye gitmiş kişlerle görüştün mü tarzında sorular glemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bana 5 genel kültür sorusu sordular, sonra Türkiye bir islam ülkesi mi, değil mi? Ilımlı islam vs. sordular. Birde islam ile demokrasi bağdaşırmı diye sordular. Genel kültür sorularında da, Kissinger kimdir, Thatcher kimdir, Rice kimdir, Gorbaçov kimdir, Kohl kimdir sormuşlardı. Hiç niye erasmus istiyorsun falan sormadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar