emre234 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 HErkese Slm ,bu sene biyoloji dersinden berbat bi hocadan ödev aldım kadın tutturdu internetten bul yoksa olmaz fln vücudumuzdaki feedback(geri beslenme) mekanizması ile araştırma yapıcam internetten.Ödev bu ama bulamıyorum elli yerden arattım ya alakasız şeyler çıkıyor ya fransızca falan oluyor . Arkadaşlar bana bi link veya bir tavsiye verebilrseniz çok sevinicem inanın bi ögrencinin bir senesi kurtulacak bu dersden kalmamam lazım.Şöyle biyolojiyle ilgili falan bi site bilen varsa lütfe söylesin şiddetle rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 site değilde lise 2 biyoloji kitabında anlatıyo feedback mekanizmasını[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 google da arattım bişeyler çıktı bak istersen[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre234 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ehh kitapta tabiki anlatıyor ama bana şöle hayvani bi açıklama lazım kitapta 2 sayfada bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 valla elimden gelen bu sen en iyisi bi ansiklopediden falan bul sonra netten bulmuş gibi göster[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Aklıma ilk gelen (negatif) feedback mekanizmaları Anabaşlık olarak @Enzimatik reaksiyonlar - *Hücre içi ara ürün-son ürün reaksiyonları*- Glikoz denge mekanizması ögeleri- Aminoasit ara ürün-son ürün denge mekanizmaları - yağ asidi ...intersitisyel osmatik denge ...genel olarak osmatik denge reaksiyonları v.s. -Genetik kodun replikasyonu protein yapımı . vallaha yaz yaz bitmez bunlar @Hormonal denge mekanizmaları- @Sinir hücrelerinde duyu iletimi-Kas kontraksiyon denetimleri v.s. @Bilimum kortex fonksiyonları (ne diyim) @Sindirim sisteminde:sempatik,parasempatik innervasyon artı hormonal kontrol+ @Dolaşım sisteminde :kalp debisi denge mekanizmaları,kardiyak output denge mekanizmaları v.s. bunlar böbrek fonksiyonları +hormonal kontrol+sempatik kontrol+kendi kontrol merzkezinin fonksiyonları+vasküler resistans vs.... ilede iç içedir. @Üreme ,boşaltım sistemi.... Her sistemde vardır kasamıycam. Bide pozitif feedback var ,bazılarında oda var sen ödevinede böyle yaz hiç girme bence. Bunları fizyoloji-biyokimya vs... başlıkları altında arattır.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre234 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hmmmmm biraz zor gibi gözüküyor çok saol valla aramaya dewam ediim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 armra "the finallerine calışmaz forumda gezer" :D[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Al işte Sınavım yok ejeheh Tam tatil yani pc başında arada da forum Wendigo *The icq açmaz topic kirletir* :P bende ortak oldum ya neyse[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Evladım sen değilmiydin beni banlayın diyen? Noldu?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 http://www.mmo.org.tr/muhendismakina/arsiv/2000/eylul/kaymak.htm[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar