Switch Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ugrastirdimi kolaymiydi nasildi bilmiyorum ama suan ki amacimizi cok hizli bir sekilde tamamladik artık bundan sonra sunwell de yarista olucaz insallah :)
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu olabildiğince tebrik mesajı kıvamında tutalım lütfen. Amacı kutlama olmayan, tartışma başlatmaya yönelik mesaj atanlar ile baştan bozuşacağımızı söyleyebilirim :)
go2hell Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 FreEmoon said: Eeeee droplar nerde? Gz bu arada Cowl of the Illidari High Lord Black Bow of the Betrayer Chestguard of the Forgotten Protector Chestguard of the Forgotten Conqueror
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gz hepinize. Oradaki priest t2 mi? Ben ona takıldım.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Thaumiel said: Oradaki priest t2 mi? Ben ona takıldım. evet T2 gibi. oldschool hesabi şekil yapmiş anlicagin..
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 off tayga,toshun...ghazacı biraderler. neyse hepinize gz.haykırışlara boğuldum
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 açılan ilk adam gibi topik heralde başarılarınızın devamını bekliyoruz yabancılar çıldırdı
hozceri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Miraul said: konu kitli nie yeni konu vs demeyin :P geze niye yeni konu (:P)
Öne çıkan mesajlar