Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 EvE onlinedaki müzik parçalarının türü nedir? (Genre, Jânre olaraktan =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 deep/minimal house derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 deep space techno :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bola die bi eleman var şarkıları eve in kilere benzio baya lastfm onun türüne şunları dio "ambient downtempo electronic electronica experimental idm skam warp " lastfm in yalancısıyımm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Türleri çok karışık duruyorda :) , burda konu açılmışken sormak istedim. Tracklerin ismi sabit değilmi banamı öyle geldi oyunda. Çünki bazen çok güzel teknovari müzikler denk geliyor ama sonrasında bulamıyorum onları. Combatta mı değişiyor müzikler nedir çözemedim :). Dediğim müzikleri bulmamın pratik bir yolu varsa öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 rastgele çalıo ya combata göre dğişmio ama trackler çok gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 combatat değişmiyor yalnız mission yaparken, accleartion gatten aclayınca değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 en sevdiimm the jovian front la below the astroids.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Benim beceremediğim şey , bi çaldığını daha sonra bulamıyorum. Yani çalıyor isim yazıyor , arkasından ben aynı isimli parçayı çalıyorum ama bakıyorum farklı müzik. Banamı öyle geliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben daha hic muzikler acık oynayamadım oyunu lag olmasın diye yakında sadece ekran karelerden ibaret olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 siteden indirebilirsiniz bütün hepsini mp3 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Exodus said: siteden indirebilirsiniz bütün hepsini mp3 olarak hadi ya iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar