Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 EvE onlinedaki müzik parçalarının türü nedir? (Genre, Jânre olaraktan =P)
behran Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bola die bi eleman var şarkıları eve in kilere benzio baya lastfm onun türüne şunları dio "ambient downtempo electronic electronica experimental idm skam warp " lastfm in yalancısıyımm :)
Horizon Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Türleri çok karışık duruyorda :) , burda konu açılmışken sormak istedim. Tracklerin ismi sabit değilmi banamı öyle geldi oyunda. Çünki bazen çok güzel teknovari müzikler denk geliyor ama sonrasında bulamıyorum onları. Combatta mı değişiyor müzikler nedir çözemedim :). Dediğim müzikleri bulmamın pratik bir yolu varsa öğrenmek isterim.
behran Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 rastgele çalıo ya combata göre dğişmio ama trackler çok gzl
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 combatat değişmiyor yalnız mission yaparken, accleartion gatten aclayınca değişir
behran Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 en sevdiimm the jovian front la below the astroids....
Horizon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Benim beceremediğim şey , bi çaldığını daha sonra bulamıyorum. Yani çalıyor isim yazıyor , arkasından ben aynı isimli parçayı çalıyorum ama bakıyorum farklı müzik. Banamı öyle geliyor acaba ?
Moss Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben daha hic muzikler acık oynayamadım oyunu lag olmasın diye yakında sadece ekran karelerden ibaret olacak
Exodus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 siteden indirebilirsiniz bütün hepsini mp3 olarak
behran Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Exodus said: siteden indirebilirsiniz bütün hepsini mp3 olarak hadi ya iimiş
Öne çıkan mesajlar