Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıtık mı bu?

Metakuso

Öne çıkan mesajlar

iyi oldu bu konu bu aralar sıkıntılıyım bana da yardım edin. ya yerden kalkerken bir süre önce ağrı girmişti doktora gitmiştim fln fıtık başlangıcı olabilir zorlama demişti o ara ağrıda geçti fln neyse konsere gittim ondan sonra hopla zıpla zorlandı tabi :D yine ağrımaya başladı ağrı dediğimde böyle oturup kalkarken sızlıyordu bende yürüyüşe başladım fln başladığım gün ağrı geçti. rahatladım neyse, kasıkta bu arada bu olay ya tuvalette bazen zorlanınca hafif böyle rahatsız oluyorum, ağrı gibi değil hoş bazen testisler ağrıyor çok çalışmaktan ya da çalışmamaktan :P da öyle bir şey değil bu sanki kas yaralanmış gibi bir his var. yürürken hatta koşarken hapşırırken öksürürken yok ağrı fln ama işte böyle zorlayıcı bir hareket yaptım mı(genelde oturup kalkma, alaturka tuvalet yani) geriliyor gibi oluyor acıdan ziyade bir kırgınlık hissediyorum anlayın işte. doktora gitmekte istemiyorum pek ilgilenmiyorlar fizik tedaviciye gittim kasığa genel cerrah bakar dedi o da sadece fıtık yok başlangıcı olabilir zorlama dedi, araştırdım internette zilyon tane şey var bana adele çekmesiymiş gibi geliyor ama bir de tecrübeli arkadaşların fikirlerini alalım :D
valla bunun korkusundan rejim yapıyorum spora fln başladım anasını satayım. feci tırsıyorum evde de tekim uzun zamandır neyse yine halimize şükür :( daha kötüleri de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi bir uzman tarafından kontrol edilmen lazım ama,fıtık başlangıcıysa kendine dikkat ederek idare etmen mümkün.Ağır kaldırmalardan,omurganı belini çok zorlamaktan kaçınıcaksın.
Fıtığa "Beyin ve Sinir Cerrahı" bakar.Çoğu da alalım gitsin düşüncesindedir.Gerçekten çok gerek olmayabilir panik yapma yani.Zaten müsait olduğunda filan demiş.
Yazıyorum ama herkes doktor olmuş hede hödö demeyin,babam beyin cerrahı,ben kendimi bildim bileli de fıtık ameliyatı yapıyor.Hatta bir ara kendisinde de bel fıtığı başlangıcı olduğunu ama dikkatli yaşadığından problem yaratmadığını bazı doktorların her fıtık başlangıcına "Ameliyat olman lazım" demelerinin yanlış olduğunu anlatmıştı birilerine.Sülalemizde her beli ağrıyan eve çat kapı gelip salonda muayene olduğu için şu bel fıtığı başlangıcı mevzusuna baya aşinayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...