Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

puzzle pirates oyunundaki bulmacaların püf noktaları


Bone

Öne çıkan mesajlar

Swordfighting için diyebileceğim birkaç şey war:

Mesela karşıdakinin kılıcı çok önemli düşürdüğü parçalara bakarak sen de gelen parçaları ona göre koymalısın mesela karşıdaki sağa kırmızı düşürüyorsa sen de sağda kırmızıları biriktirmelisin ama karşıdakinin elindeki foil veya stick gibi bir kılıç değilse işin zor çünkü parçalar tek tek düşüyor...

Bir başka konu ise kılıçları birleştirmen.Mesela bende falchion warken sağ taraf komple olacak şekilde herhangi bir renkten doldurup double yaptığım an karşımdakinin neredeyse şansı kalmıyor hatta şansa bir de triple yaparsam bütün ekranı doluyor ve karşıdaki hiç ama hiçbir şey yapamadan yeniliyor.

Ve takımsanız aynı kişiye saldırmanız da çok önemli.Veya karşıdaki takım sana değil de takım arkaşına saldırıyorsa bile biriktirmelisin.

Unutma en önemli şey kılıçları birleştirerek Biriktirmek.

Bilge gelirsek:

Burda sürekli double triple gibi şeyler yapman çok etkili oluyor onun için 1 3lü tercih etmek yerine 1-2 parçayla oynayıp double triple şeklinde yapman daha yararlı olur ve balıkları kullanmak da fazla işine yaramaz.Ama ne yaparsan yap hızlı yapmalısın bir süre beklersen düşüyor hemen.


Umarım faydalı olur senin için bunlar benim taktiklerimdi ben baya oynamıştım eskiden hatta hala charım duruyor falchionı da hala new girmediim için :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...