prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bugun davutpaşada gördüm ve ilk kez bir fiat in tasarimini begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bunlar iyice tasarımı birbirinden çalmaya başladılar boku çıktı. Sciroc. dan ne farkı var su arabanın.Mal WV konsepti bozmasaydı çok güzel olucaktı. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ya lansman fotoğrafları oldukça başarılı ama bunun birde jant kapaklı leylek gibi yüksek versiyonunu görelim :) Fiat'a hiç güvenim yok ya Grande Punto ile bir atılım yaptılar fakat Fiat yine Fiat arkadaşımın 7 bin km deki arabasının frenleri fln ötüyordu ve gideremediler problemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ben tasarim olarak ele aldim zaten. Dikkat ederseniz teknik bilgi vermedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 leon a cok benzettim ben. tasarimlar icin bu kadar para harcanirken clone araclar gormek baya sikti artik :/ grafik tasarim okusaymisim keske, kurtarirdim hepinizi bu dertten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1.4 150bg iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 iyide bu fiatin grande bilmemnesi vardi ya onun satislarini keser iki tane ayni araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Laorx said: 1.4 150bg iyimiş. Hakkaten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 grande puntoyla segmentleri farklı bikere, satışları niye etkilesin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 segmentler farklı olsada ben grande punto alıcağıma bunu alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 acikcasi farkli tasarim diye bagiriyoruz, farkli bir sey gelirse de bu ne bicim araba pabuca benziyor arkasi olmamis vs diye yerin dibine sokuyoruz. yanlis anlamayin, bunu dunyada hemen hemen otolar uzerine tum forum, dergi vs ler yapiyor. durmadan radikal dizayn yapin dedikten sonra bir gram alistigimizdan sasarlarsa yerin dibine sokuyoruz arabayi cok cirkin diye. onlarda artik koyun dolly usulu calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Namessar said: acikcasi farkli tasarim diye bagiriyoruz, farkli bir sey gelirse de bu ne bicim araba pabuca benziyor arkasi olmamis vs diye yerin dibine sokuyoruz. yanlis anlamayin, bunu dunyada hemen hemen otolar uzerine tum forum, dergi vs ler yapiyor. durmadan radikal dizayn yapin dedikten sonra bir gram alistigimizdan sasarlarsa yerin dibine sokuyoruz arabayi cok cirkin diye. onlarda artik koyun dolly usulu calisiyorlar. Yav öyle tasarımlar çıksın, ortalığı duman etsin. Mesela Honda Civic HB benzersizdi, Megane HB de öyle. Civic HB yi çok beğendim. Bi ara Astra çıktı, herkes aynı tasarıma abandı. Arka far tasarımı açısından 307 ile Astra arasında ne fark var, karanlık bi tünelde fark ettim ben de olayı. Birebir neredeyse. Golf mesela, benzersiz. Leon da yine o kadar çalıntı değil. Ama yeni Corsa ile Clio arasındaki benzerlik dikkat çekici. Bu arabanın arka kısmı Leon ile Golf karışımı bişi olmuş, ön kısım da alışıldık duruyor. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Çok güzel bir dizayn olmuş! Herbiri hiçbirşeye benzemiyeceğine birbirine benzesin bence! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 italyan arabaları şık olur genellemesine en büyük italyan firma olmasına rağmen fiat uymazdı... artık uymaya başlıyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 farların alt çizgisi radyatör şeysinin alt çizgisinin hizasında olsa imba olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Selam, Ucuz Leon versiyonu gibi olacak ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fiat logolu bir dolly iste. baska bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ilk kez bir fiat beni şaşırttı.. tebrik ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 şaşırtıcak hiç birşeyi yok piyasaya bi sürülsün araç tam olarak jant kapaklı halini fln görücez hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Selam, Evet, piyasaya çıktığında beni daha çok şaşırtacak :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bişey söyleyeyim mi... bence leondan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 banada dışı güzel gibi geldi. acaba kalite olarak nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 valla bende punto var..bu olsaydı o sırada düşünmeden alırdım bunu. ancak puntodan da çok memnunum bi tek max hızı çok az 165 o biraz temde sıkıcı oluyo..her gün okula giderken temde oluyorum basmak gelio insanın içinden ama 160la insan o hız zevkini alamıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yalnız puntodan bile daha ağır araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Gilean said: 160la insan o hız zevkini alamıyo eheh turkıye de 160 uzerınde kelle koltuk gıtmeyecegınız bır otoban oldugunu sanmıyorum zaten. asfaltı duzgun olsa egımı, vırajı yanlıs hesap oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar