Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat Bravo

prozzak

Öne çıkan mesajlar

Ya lansman fotoğrafları oldukça başarılı ama bunun birde jant kapaklı leylek gibi yüksek versiyonunu görelim :)

Fiat'a hiç güvenim yok ya Grande Punto ile bir atılım yaptılar fakat Fiat yine Fiat arkadaşımın 7 bin km deki arabasının frenleri fln ötüyordu ve gideremediler problemi :)
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi farkli tasarim diye bagiriyoruz, farkli bir sey gelirse de bu ne bicim araba pabuca benziyor arkasi olmamis vs diye yerin dibine sokuyoruz.

yanlis anlamayin, bunu dunyada hemen hemen otolar uzerine tum forum, dergi vs ler yapiyor. durmadan radikal dizayn yapin dedikten sonra bir gram alistigimizdan sasarlarsa yerin dibine sokuyoruz arabayi cok cirkin diye.

onlarda artik koyun dolly usulu calisiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:
acikcasi farkli tasarim diye bagiriyoruz, farkli bir sey gelirse de bu ne bicim araba pabuca benziyor arkasi olmamis vs diye yerin dibine sokuyoruz.

yanlis anlamayin, bunu dunyada hemen hemen otolar uzerine tum forum, dergi vs ler yapiyor. durmadan radikal dizayn yapin dedikten sonra bir gram alistigimizdan sasarlarsa yerin dibine sokuyoruz arabayi cok cirkin diye.

onlarda artik koyun dolly usulu calisiyorlar.

Yav öyle tasarımlar çıksın, ortalığı duman etsin. Mesela Honda Civic HB benzersizdi, Megane HB de öyle. Civic HB yi çok beğendim.

Bi ara Astra çıktı, herkes aynı tasarıma abandı. Arka far tasarımı açısından 307 ile Astra arasında ne fark var, karanlık bi tünelde fark ettim ben de olayı. Birebir neredeyse.

Golf mesela, benzersiz. Leon da yine o kadar çalıntı değil. Ama yeni Corsa ile Clio arasındaki benzerlik dikkat çekici.

Bu arabanın arka kısmı Leon ile Golf karışımı bişi olmuş, ön kısım da alışıldık duruyor. Bence.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende punto var..bu olsaydı o sırada düşünmeden alırdım bunu. ancak puntodan da çok memnunum bi tek max hızı çok az 165 o biraz temde sıkıcı oluyo..her gün okula giderken temde oluyorum basmak gelio insanın içinden ama 160la insan o hız zevkini alamıyo eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...