Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 70 fury ally warriorum var bl'de yeni migrate ettim sayılır.. hardcore raiding günlerime geri dönmek istiyorum, çok boş vaktim var bu aralar. ssc, tk yapan, bt attunmentıma yardım edebilecek(terrace kısmındayım) mümkünse türk guildi arıyorum... FoD'dayım şu an ama raidlere sokmuyolar, ssc tk yapmıyolar ve bt attune da yapmıyolar sap gibi kaldım. varmı delikanlı fury warrior isteyen guild :P hergün raidlere katılabilirim, raidde afk dinner demem, gerekirse tanklık yaparım 15k unbuffed tank gear var, ama fury kalırım aslen onu söyleyeyim ggb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 2,4 gelince bt ye q kalkıcak su anda butun olay illidana kitlendi baska yer yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ne zaman gelir bu 2.4, sıkıldım beklemekten raid yapmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Edit: Kullandığınız kelimelere dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 LFLife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 baho sil bu konuyu.sataşmalar sürer yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 admin bey gereksiz mesajları silerse sevinirim, özellikle balonlu elemanınkileri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 round 3 fight asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bumpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sehmuzcan said: nolifer günlerini özledin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gifthed said: hardcore raiding günlerime geri dönmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 www.guildelegant.com başvur istersen wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kahe said: varmı delikanlı fury warrior isteyen guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 procrohunter said: raidde afk dinner dinlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çale said: sap gibi kaldım aslen onu söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kakhaber Kaladze said: 70 fury ally warriorum var bl'de yeni migrate ettim sayılır.. hardcore raiding günlerime geri dönmek istiyorum, çok boş vaktim var bu aralar. ssc, tk yapan, bt attunmentıma yardım edebilecek(terrace kısmındayım) mümkünse türk guildi arıyorum... FoD'dayım şu an ama raidlere sokmuyolar, ssc tk yapmıyolar ve bt attune da yapmıyolar sap gibi kaldım. varmı delikanlı fury warrior isteyen guild hergün raidlere katılabilirim, raidde afk dinner demem, gerekirse tanklık yaparım 15k unbuffed tank gear var, ama fury kalırım aslen onu söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Guild bulabildin mi hacıbaşkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hala arıyorum rahip lazımsa geleyim hacıdayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 level düşük kalmış dayıbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Robert_Poche said: Kakhaber Kaladze said: 70 fury ally warriorum var bl'de yeni migrate ettim sayılır.. hardcore raiding günlerime geri dönmek istiyorum, çok boş vaktim var bu aralar. ssc, tk yapan, bt attunmentıma yardım edebilecek(terrace kısmındayım) mümkünse türk guildi arıyorum... FoD'dayım şu an ama raidlere sokmuyolar, ssc tk yapmıyolar ve bt attune da yapmıyolar sap gibi kaldım. varmı delikanlı fury warrior isteyen guild hergün raidlere katılabilirim, raidde afk dinner demem, gerekirse tanklık yaparım 15k unbuffed tank gear var, ama fury kalırım aslen onu söyleyeyim adam ugraşmış ya şimdi gördüm skjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 AHAJNFHDGHDFLHDFLGDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar