Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Arkadaslar bildiğiniz gibi alpha surum sızdı (yada simdi orendiginiz uzere :D ) Benim dısımda dosyalara ulasan varsa acilen ozel mesaj bekliorum Not: Hala indirmekteyim 2 gb namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hmm...screenshotları gordum bombos ama cok guzel gozukuyor oyunun sızdıgını duymamıstım ılk oldu...nerden ındırebılırız?[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 2 gb olduğu doğru :) ama ben bulamadım ehe dün baktım baya bi, sanırım torrentta varmış.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bakınız; http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=34257 Bittorent dogru secim norak! (bu arada bayadır konusmamıstık seninle sen kıbrıstaydın dimi? :D ) [Bu mesaj Gladmir tarafından 12 January 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Yuh 2 gb mı? 10 sene surer onu dl etmek lan! yuh yanı yuh![signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 cuma günü sanırım ayın 10 olduğunu hatırlığıyorum gittim gördüm boş bir dünyada dolaşmak için 2 gb indirdiğime hala inanamıyorum ama birçok insan için "when a dream come true" grafikler için birşey söylemek doğru olmaz nede olsa alpha fakat char creator çok zayıf kalmış onun dışında boş bir dünya[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bende buldum ama salladım, gerçi indirilir 2gb bişi diil, 24/7 saat bağlıyım nete ama boşver, adam gibi oyun çıksın oynarız hem bizim okula sağlam net bağlantısı da gelicekmiş seneye, daha iyi oynarız :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 slm arkadaşlar adresi bize de verin de bizde faydalanalım şu nimetten ne dersiniz???[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben irc de gördüm....bayagi bir war orda tabi sira derseniz bir o kadar...walla bende hiç kasamam...: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Vay vay kımler gelmıs patıcıge hıc beklemıyordum Ripe :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 valla kurduk inceledik super gorunuyor şirketçe hastası olduk ortamların bu arada haritada siyah bi işaret gördüm (undead idi karakter) gittim dev mor bir yarım küre var ilerde yaklaşınca öğrendim ki Dalanar mış :) haliyle giremedik içine :P[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yaws indirdim ama nasıl açılır ne yapılır anlamadım bi update olayı var ama login olamiyorum ki nasıl olcak? bana yardımcı olabilecek var mı aranızda[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Eee bir kaç ss koyunda şöyle bizde görelim :) Bide herkez ilk izlenimlerini yazarsa oyundan sevinirim...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ortada 2gb lık bir leak var bir süredir, arayıp bulamamıştım ancak sanırım kullanabilmek için server kurmak gerekiyor[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 [signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gonoma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ... [Bu mesaj Gonoma tarafından 21 January 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ehhe Karar verdim suan indirmeye kasiyorum WOW u "wow" peki bu arkadasin multiplayer olayi çalişiyormu?Eee atariz ufak ufak battle lari lvl 1 de bizimkilerle :P yaa sinir oludum beee Gonoma açik kalmish....onun yerine msg attim...Deli oldum X( [Bu mesaj RipeFlash tarafından 21 January 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Le le lele Allllllaa hemeeeen araştırıyoooom yaa özelden linki flms atabilecen mi bulamassam eğer[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ahaaa bulduummm:-)wallaha[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bu alpha da karakter oluşturebiliyormuyuz yoksa etrafta free look modun da dolaşiyormuyuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 karakter ile geziyorsun[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hayir server kurmak gerekmiyor gerekli olan ufak bir emulator Ayrıca su anda cok sağlam 3 cracker hali hazirda packet flow lari ele gecirdi ve server kurmaya hazirlanior isin boku cikti iice. Daha beta baslamadan alpha server hizemete giricek, oynarmiyim bilimorum butun heycani kacar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 .okunu çıkarmışlar işin[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 şu an ki leak zevkle oynanılabilir birşeyler yapmak için yeterli değil benim okuduğum bilgilere göre[signature][hline]the horrible people, the horrible people it's as anatomic as the size of your steeple capitalism has made it this way, old-fashioned fascism will take it away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 vala monstersız npcsiz boş arazide sadece koşmak için hiç kasamam ben 2 gb. bekleyin oyun çıksın adam gibi oynayın işte :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar