ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Günaydın herkese Bütün gün internet üzerinden media player ve itunes ile kanallar dinliyorum. Onları kayıt yapmak istiyorum. Belli saatlerde belli programlar var mesela dinlediğim ama her zaman dinleyemiyorum kaçırıyorum. Onları mp3 formatında kaydetmek istiyorum. Nasıl yapabilirim böyle bir şeyi? Var mı bunu yapan programlar vs..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, O tip bir yayını hemen her türlü programla yakalayabilirsin. Hiç olmadı mikrofonu sessiz konumdan çıkarıp (mikrofon takılı olmayacak tabiki) kayıt tuşuna bastığında bile yakalayabilmen lazım. Tam hatırlamıyorum ama GoldWave'i dene istersen bi. Yapabilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 streambox vcr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar