eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 az once internette arastirdim lsd nedir die... acaip seyler buldum... en cok dikkatimi ceken bagimlilik yapmamasi oldu... eer boole bisi se denesemmi die dusunuom... bagimlilik yapmayan ve kafa yapan bisi guzel olmali die dusundum... hec deneyen oldumu? ne gibi zararlari var falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 her türlü uyuşturucu (ot dahil, alkol ve sigara hariç) gerizekalı işidir. gerizekalı olmaya az kalmış fakat olmamış biri olarak söylüyorum. alkol, yetmiyorsa sigara, yetmiyorsa daha çok alkol ve daha çok sigara ama uyuşturucunun her türlüsü kötü. nedenini yazmam yıllar sürer fakat hiç özenmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lcd ekran var, onu verelim sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 uh baya acayip bişeymiş bu yaf yazılanlara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Cidden birisinin kalkıp "Evet ya, kesinlikle denemelisin, süper bişey" demesini mi bekliyorsun? Çok gereksiz bir konu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar