dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 işte o üyeler! tarzı bir yaklaşım ha! dgmlerde süründürecem seni (-abi dgm kapandı) +hadi lan -harbi abi +ulan topuklarına sıkhalım ozaman! -arabayı hazırlaryın, bursaya gidiyos! +de hayde!
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 said: özgür says (02:32): OHA YALAN SÖYLEME BARİ BE özgür says (02:33): AYIP ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN dory says (02:33): :D AHAHA özgür says (02:33): EDİTLE TERBİYESİZ dory says (02:34): bişe yapiyon sende patliyo cok egleniyorum AHAHAHA özgür says (02:34): ama suçsuzdum ben yalan söyledin dory says (02:34): tel
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: bu gereksiz adam bile modulator olmus ne bekliyon ki daha. hadi ordan bacaksutyeni.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: eregorn said: kasiyasim geldi... höst sebep?
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 eregorn said: sebep? Gerçek İsim: Bugrahan Mesaj: 280 Kayıt Tarihi: 26/10/2007 01:39
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: eregorn said: sebep? Gerçek İsim: Bugrahan Mesaj: 280 Kayıt Tarihi: 26/10/2007 01:39 nolii? edit: hayir aleti gordum, guzel bisi... eskiden bunlarin ses cikaranida vardi... ordan kasiyasim geldi...
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 legbra 2li msn acip nickini dory yapip kendinle chatleştigini insanlara belli etmek zorunda değilsin annem.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!! ADRES VER!!
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 diyo ki, pati benim(yani legbranin) üzerine inşaa edildi, o yuzden sen kasiyamazsin kasinmasi karari cikarsa ben kasirim diyo lakin, o da TRAAJ.
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 eregorn said: nolii? bak tatlım, ismin buğrahan, bu da böyle ufaklık şirin bişey olduğun kanısına varıyorum (ben ufak cocuklardan hoslaniyorum msn pls btw) onun dışında yeni üyesin, hani baslik altina geyik yapan amcamlarin hepsi kac senedir doriyle benle falan geyiği muhabbeti olan adamlar olmasina ragmen kimse ohş anam gel kaşiim demedi, sen böyle arada çok göze battın sanki, hem ayıp oldu yaptığın, hem komik oldu sanki.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 inan bana kucuk bisi deilim :D ama ben zati mesajimi editledim... yanlis analismis benim dediim :S
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dory said: diyo ki, sen kasiyamazsin ben kasirim diyo öyle bişey demedim, ama iyi aklıma getirdin sanki. ayrıca ayar fotonu gördüm, artırıyorum: http://i76.photobucket.com/albums/j1/detpulsar/this-thread-is-gay1.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dory bilmiyoruz sanki sayfanın başında f5lediğini
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben gidiyorum heycanlı protein physics romanımı okuyarak uyuyacağım zaten zor duruyorum durduğum yerde
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ardeth said: dory bilmiyoruz sanki sayfanın başında f5lediğini QFT, ALLAHSIN.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 eregorn said: edit: hayir aleti gordum, guzel bisi... eskiden bunlarin ses cikaranida vardi... ordan kasiyasim geldi...
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 koş sana topic actim diyen babamdi zaten. al bu da sana ozman ya yarin dersim var, napiyorum ben (td)
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 eregorn said: eregorn said: edit: hayir aleti gordum, guzel bisi... eskiden bunlarin ses cikaranida vardi... ordan kasiyasim geldi... gıcıktı onlar be, çok gıcık ses çıkarıyodu. plastik olup ses çıkaran, hoşuma giden 2-3 şey var, bi tanesi şu maçlarda ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ yaptıkları şey, bi tane plastik chicken var aha o bu: http://www.youtube.com/watch?v=10xvuoJU7Ac hmm başka gelmiyo aklıma gelirse yazarim
Öne çıkan mesajlar