thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 samimi olun? dory ne kadar gıcık? kaşınıyor mu? erkek olsa ağzını yüzünü dağıtır mısınız? forumda laf mı sokuyor ikide bir? elinin hamuruyla karışmamalı mı ona buna? dory'ye ehliyet verilmemeli mi? [daha trilyon tane gereksiz soru goes here] /discuss
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbranın konudışı banını açın plx; adam trolle dönüştü
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 legbra konu disindan banli oldugu icin, her yere boyle konu aciyor. fazla uzerine gitmeyin, sizin de konunuz acilabilir (da das das dadads)
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben geçen gün göt dory diye başlık açmıştım, sapıttılar başlık altında diye kitlendi :( kitlenmese cok eglenceli olurdu o baslik.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: üstündeki lol... soylenis garip :D bilmem... kasinionmu dory?
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dory said: legbra konu disindan banli oldugu icin, her yere boyle konu aciyor. fazla uzerine gitmeyin, sizin de konunuz acilabilir (da das das dadads) http://forum.paticik.com/read.php?13,3149674,3156011,page=6#msg-3156011
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 pilli sırt kaşıyıcı tüm kaşıntı ihtiyaçlarınızı karşılayacak yeni kablosuz dizayn! sadece 9,98$!
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dasaaa said: pilli sırt kaşıyıcı tüm kaşıntı ihtiyaçlarınızı karşılayacak yeni kablosuz dizayn! sadece 9,98$! İŞTE O MODERATÖR! nah bu adam banladı beni.
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben de kasiniyosam artik, please. msnden topiclere adam toplamak onda benim accountumla girip, kendini hakli cikarip desteklemek onda bi yerde 3 kişi ustune gitsin "yetiş bacim" misali bana mesaj atıp, pcde değilsem telefonla arayıp KOOŞ diye cagirmak onda. ayrica kavga etmeyi bir sanat sayip, drama-queenligin alasini yapmak onda ben kasiniyo muyum? hihim. glhf. bu mesajımdan sonra da tehdit ediliyorum: özgür says (02:32): ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN EDİTLE TERBİYESİZ
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ayrica dasaa ornegi acik, bu adam kinci. muhuh.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: nah bu adam banladı beni. moderatöre nah çekti banlayın arkadaşı plz
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bende modum, dory de, dasaa da, ardeth de, zaugna da öyle. ulan geçen arkadaşın teki patide modlar takılıyo başka kimse yok demişti de daha neler demiştim ahahah
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu gereksiz adam bile modulator olmus ne bekliyon ki daha.
Öne çıkan mesajlar