Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geneleksel 3. Bursa Paintball hedesi

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

selamlar.

1. ve 2. paintball organizasyonunun ardından kararlaştırmıştık, lafta kalmasın diyerekten 3. paintball maçı bursa içi organizasyonunu yine ben üstlenerek planlıyorum. Şimdiden rezervasyonumuz hazır. Yer yine aynı yer mutluluk ormanı arkadaşlar, Hafta sonu ve akşam üstü maçı olmak üzere 20 kisi olmasını tahmin ediyorum (en azından)..

İlk önce arkadaşlar herzamanki gibi bir yerde buluşulacak, çay kahve falan içip sohbet edilicek toplu olarak paintball alanına gidilecek..

Nerede toplanacaz?
12.00'da Kent Meydanı, KFC iyi sanırım.

Hangi gün buluşuyoruz?
23 Mart Pazar günü.

Paintball hedesi kaç paradır? Kaça patlar?
Tüm takım zirzavatlar 20ytl, buna 50'lik boya kapsülüde dahil, yedek 50'lik boya kapsülü 5ytl.

Paintball bilmiyorum yinede gelebilirmiyim?
Gelirsin, neden gelmeyesin, herkez anasının karnında örenmedi, ayrıca amaç gırgır.

Peki kaç kişi sınırı var?
Şimdi aslında daha belli degil ancak, 20 kisilik rezarvasyonumuz hazır, 10'a 10 takım halinde değişik stratejilerle oynayacagız tabiki, rehine, tekbayrak, cift bayrak, orta bayrak gibi oynayabiliriz, 20 kisi üstünde tabiki sınır dolar, oynayacak listesi zaten haftaya kadar belli olur sanırım.

Paintball'a kaçta gidecez peki?
15,00 itibari ile paintball alanında olmamız gerekli, 15,30 'da maçımız başlayacak, 18,00'a kadar devam edecek, berabere gibi bir durum olursa günün son rezarvasyonu olduğu için 18,30 'a kadar uzama ihtimali var.

Gelmek isteyenler buraya isimleri yazsınlar.
Özel bir sorunuz var ise pm yolu ile irtibata tabi gecebilirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Benide yazın oraya.
Nabalım artık cumartesi bol bol uyur geliriz pazar günü(Pazar gecesi çalışma vardiyam başlıyo)

Ama %99.99999999 gelirim

PS:Can sende gel(Invitation to Zergling)

Not:Bende bilmiom tam olarak ama deli cs oynarım artık kalmıştır aklımızda bişeyler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...