dogan-slx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ya şimdi lotr'ı izlerkene aklıma bişi geldi.. Bol paralı bir şahsiyet yada turist çekmek amacı ile bir ülke 10000 dönüm civarında bir ülke kursa.. Kendi parası olacak oranın sadece orada geçen para altın vari bişi. SIrf rp yapılacak. Herkesin kendi karakteri olacak. Demirci falan filan.. Küçük bir orta dünya kurulacak üzerinde savaşlar olacak. Çok ayrıntılı düşünülecek her şey.. Mesela paintball vari bir sistem. Kılıçların içinde zırhların içinde görünmeyen elektronik bir sistem olacak ne kadar yaralandığını hatta o adamın öldüğünü bile gösterecek. Sonra yeni bir karakterle tekrar başlayabilecek falan filan. Bu çok genişletilebilir-değiştirilebilir. Uzun uzun düşünülenicek bir şey olacak.. Süper olmazmıydı? Bu arada sizinde böyle ilginç hayalleriniz varsa alalım. Dinleyelim. Hayallerimizi zorlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ciddi ciddi "olabilirmi" dedin yoksa "ne güzel olurdu" anlamında mı dedin? :)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Hayatın kendisi rp zaten kasmaya ne gerek var ama oldun mu yeni karater sansın yok[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bak italyanın göbeğinde san marino diye bir ülke var.. adamların kendi para birimi hatta (257 kişiden oluşsa bile) bir orduları bvar[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ayrıntıya inmeyeyim sadece çoraplarını yıkamaya çalış.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 capital - cost = profit[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ülen hemen pardon ama adamın zına mıçmışsınız sakin olun biraz :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Dogan o olayı bende düşünmüştüm Hatta dev bir ada doldurulur dünya üzerinde Sonra istiyen ve günlük yaşamdan bıkmış insanların hafızaları bir yere kaydedilir ve silinir beyinden ve adaya çocukken yolanır yada büyükken Büyük yolananlara basit bir çocukluk eklenebilir Sonra adada dediğin gibi kılıçlar felan demir olucak ama ölen kişi direk olarak adadan alınıcak canlandırılıcak ve hafızası geri verilicek tekrar sorulucak devam etmek istermisin diye Evet derse adamın hafıza gene silinicek başka bir surat ve karatkerle gene yollanıcak Ki bu dediklerim 2400 yıllarda olabilicek şeyler Belkide olur İnsanlar teknolojidende sıkılıcaklar :)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 en iyi hız motouna e-ü- ile birlikte binmek..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bi Mage Robe Giyip Kal Vas Flam deyim sonra yıksınlar adayı madayı :) aslında güzel olurdu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bende şöyle halberd'le adamı oymak isterdim doğrusu :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 kemikıl adamların hafızayı paso siliyosun. Ayıp yavrum! aaa![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yaşasın orta çağ, kahrolsun teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bi yerden bi yere ışınlanmak isterdim ..evet ben bunu her zaman çok istemişimdir.. bi de görünmez olmayı tabi ama ..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 güzel hayal ama imkansız :( Ama kim istemezki Eline hafif bir Staff öbür eline bir BroadSword alıp Gandalf gibi ona buna sallamayı :D[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ucmusunuz sız[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Solid neden imkansız İleride zaten bulmak üzereler tamamen sanal bir dünyaya girişi Yani beyindeki komutları direk olarak bilgisayara iletip bilgisayardan gelenleride beyine uygulama Varya filmlerde olur kask takarlar felan sanal dünyaya cup:) bu ileride okadar zor olmuyacaktır E bulununca ilk yapılıcak şeyde uo ortamına dalmak olur sanırım:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asas4eva Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Vanilla Sky'ı izleyenler varsa oradaki olayın ne kadar hoş olduğunu anlarlar? veya ne kadar kötü olduğunu[signature][hline]Divine Retribution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 vanilla sky kötü ya! .. o kdr karmaşık şeyler diil.. sadece yok olup mekan deiştirmek istiorum ben![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Kendinize gelin ![signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hayallerden bahsedioruz.. ilginç hayaller ama imkansız hayaller de ilginchtir zaten[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 iki larp oynayın geçer gazanız, yok hedeymiş mekanmış çok kasık işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bi silkelenin bence beyinler sulanmış :-)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 guzel olurdu ama imkansız kadr da zor bişi bu dunyada bunlar zor be. :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Hmmz aslında fena olmazdı , Ustumde mage robe elimde War fork "Savulun N'alcaklar" demek isterdim dorusu ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar