Peka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bi yazı varıdı hani adamın biri kasetciye gidiyomuş kızı dışarıya davet etcekmiş edememiş 15 sene kızda kasetlere yazmış hep oglan okumamış sonra gebermişler kim koyduysa yada bilen varsa bulabilirmi ? biraz öküzlkeme anlattım ama :) olsun artık hatta bi değişiği vardı kız başkasıyla evlenmiş kız geberince oglan günlüğünü okumuş[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: baaluo, 02 February 2004 01:09 tarihinde demiş ki: biraz öküzleme anlattım :) +1 :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bende kayıtlıydı. Formatla gitmiş pff.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. [00:40] ya ben onu elle_ipne elle [00:40] <|Death|> pof ben onu elle ibne die okudum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ayşe arman ın yazılarında vardır o kesin www.hürriyetim.com a bak bakalım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 o günlük hedesi daha yeni birisi açtı pakize sanırım[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Biri ayşe arman mı dedi?? *!kusar*[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bende nerden hatırlıyorum diyordum ama bunu bize okulda hoca anlatmıştı :) meşhur bişi demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: baaluo, 02 February 2004 01:09 tarihinde demiş ki: hatta bi değişiği vardı kız başkasıyla evlenmiş kız geberince oglan günlüğünü okumuş günlüklü olan digerini bulamadım :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard [Bu mesaj Popeye tarafından 02 February 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 vayy o güzel hikayedir bna mail gelmişti de artık yok.. bulursan buraya koyarmısın?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Resmen duygu patlaması yaşadım.. :([signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 böhünge.. ben hala söliemiorum![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar