di Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Selam, Epeydir şüphelendiğim birşeydi ama an itibariyle eminim. Bazı e-mail'lerim gmail hesabımdan kayboluyor. Şifremin başka biri tarafından bilinmesi, başka birinin login olması ya da şifremi ele geçirmesi pek mümkün değil. Aldığım önlemler ve kullandığım ağlar dolayısıyla böyle bir fikre sahibim. Dahası şu sonuncusu haricinde kaybolan mail'lerim o kadar gereksiz mail'lerdi ki hack'lenme gibi bir olaya ihtimal bile veremiyorum. Çok daha değerli ve direk göz önünde bulunan mail'lerim var çünkü. Sinirden kudurmuş durumdayım. Benzer bir durum yaşayan var mı ? Google'a mail attım ama daha önce google'dan cevap almam 22 gün(!) sürdüğü için pek umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şu ana kadar hiç öyle bişey yaşamadım hatta birkaç önemli mailim vardır gmail ilk açıldığından beri duran, arada lazım olur aratıp bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aynen bende mail hasebını flash disk olarak kullandığımdan durmandan geri dönüp kontrol ederim bende de herhangi bir data kaybı yok. Aramada bazen harf değişiklikleri yüzünden mailler bulunamıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 gmail açıldığından beri aktif olarak kullanmaktayım, başıma gelmedi. gmail support a mail atıp sor istersen, çabuk cevap gelir. hmm, küçük yazıyı okuyamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bu sefer epeyce hızlı dönüş yaptılar ve bir takım sorular sordular. Yanıtlayıp gönderdim bekliyorum. Umarım alakasız birşey çıkar da rahatlarım. Gerçi ne kadar alakasız olabilirki. Yanlışlıkla olsa dahi silmediğime eminim. 1GB+ alanda senelerdir birikmiş e-mail var ve resmen gerildim. Oof off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 belkide serverdan servera geçiş yaparaken kaybolmuşlardır diycem ama düşük bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 8-9 aydan beri girmediğim depo amaclı kullandıgım gmaile gecen gün girdim, hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bende uzun zamandır kullanıyorum hiç böyle bir problem yaşamdım hatta ilk mailler bile duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1 hafta önce üye oldum gmail e hala ilk attıkları mail duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 6485 MB kotanızın şu anda 4217 MB (%78) kadarını kullanıyorsunuz. taş gibide duruo ilk mail bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hello, Thank you for your reply. We have completed a thorough investigation of your Gmail account, and can confirm that a technical problem did not cause the behavior you reported. Our records indicate that someone manually deleted your messages. Please note that deleted messages are permanently removed from your Gmail account and can't be recovered. For legal reasons, we are unable to provide further information without a subpoena. We apologize for any inconvenience you might have experienced. Sincerely, The Google Team ----- Böyleymiş durum. Hala ben silmedim diyorum orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 scorch said: 6485 MB kotanızın şu anda 4217 MB (%78) kadarını kullanıyorsunuz. taş gibide duruo ilk mail bile :D sen ne yapmışın yaw.. ne war o kdr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Abi bir yerde açık unutmuşsundur! Yada küçük kardeşin falan varsa oyun falan açıcam die götürmüştür 2 3 mail! Misafir çocuklarıda ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar