Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Sevilla - Fenerbahçe ( 04.03.2008, 21.45 )

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

Simdi turu gecti fb de, biraz zico'yu tartısmak istiyorum. Bu adam mac penaltılara dogru giderken alex gibi bir penaltıcıyı neden oyundan cıkarır? bunun mantıklı bir acıklaması oldugunu zannetmiyorum.

Bir de edu hayatında kac kere penaltı kullanmıs da bu kadar kritik bir macta penaltı atıyor onu da anlamadım. Yani orda semih, kazım, deivid gibi adamlar beklerken, penaltıcı secimleri garip geldi bana. eger tur kacmıs olsaydı eleştirileri düşünemiyorum yani, asarlar mıydı keserler miydi zico yu.
Sosyal ağlarda paylaş

Syn said:
nickyoksunu said:
Syn said:
DAĞILIN

FENERBAHÇE NİN BAŞARISININ COK ACI SEKİLDE ETKİLEDİĞİ BİR KİŞİ DAHA.

ACIK KONUS COK KOYDU DİMİ FENERBAHCENİN SON 8 E KALMASI.

Ben de Fenerbahçeliyim?

Kafasız

git yat uyu o zaman !

dapılıp dağılmıcagımızı sormıcaz.

böle galibiyet mesajlarının içine kıllık olsun diemi böle msj lar atıyonuz ya. bi gidin yatın uyuyun .
Sosyal ağlarda paylaş

aynısını ben dicektim hatta arkadaşlarla izlerken 50kere dedim alexi neden alırsın oyundan

yok zaten taktigin belli penaltılara yatmışşın ulan zaman geçirmek için degistirdigin oyuncuyu neden alex olarak secersin malmısın demezlermi adama

derler

onun dışında ezdik cok kötü

Ahmet cakar zeki triko mankeni olsun bide
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Simdi turu gecti fb de, biraz zico'yu tartısmak istiyorum. Bu adam mac penaltılara dogru giderken alex gibi bir penaltıcıyı neden oyundan cıkarır? bunun mantıklı bir acıklaması oldugunu zannetmiyorum.

Bir de edu hayatında kac kere penaltı kullanmıs da bu kadar kritik bir macta penaltı atıyor onu da anlamadım. Yani orda semih, kazım, deivid gibi adamlar beklerken, penaltıcı secimleri garip geldi bana. eger tur kacmıs olsaydı eleştirileri düşünemiyorum yani, asarlar mıydı keserler miydi zico yu.

eduyu bende düşündüm ama sorun su ne adamın kariyerindeki macları ne antremanları biliyoruz.
vardır bi bildikleri
Sosyal ağlarda paylaş

nickyoksunu said:
toggie said:

eduyu bende düşündüm ama sorun su ne adamın kariyerindeki macları ne antremanları biliyoruz.
vardır bi bildikleri

Alex STarda canlı yayında ALex in sakatlıgı varmış beni çıkar demiş..
Sosyal ağlarda paylaş

Alex oyundan çok düşmüştü son dakikalarda.Son dakika golü yememek için düşünmüş olabilir.Zico benide sinir etti ama hakkını veriyorum semih deişikliğinin.Adam biraz daha önce görse mesela antremanlarda bu selçuk kaliteli bi adam deil yani.Her ne kadar yok top çalıyor süper falan densede, avrupa kalitesinde deil.Mal modunda top kaptırıyor.Pas yapamıyor.Ben ne anladım o işten o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ben Edu'ya penaltı attırmasını mantıklı buldum. Çünkü Sevilla'nın Daniel Alves ve Maresca'ya kullandırtacağı belliydi.
Bu adamlar maç boyu aşırı stres ve hırsla oynamış adamlardı. O kadar stresli, hırsı ve psikolojik açıdan zorlanmış bi oyuncunun penaltı kaçırma ihtimali çok çok yüksek. Zico da bunu düşünüp, "1 tane atsın da morali yerine gelsin" diye Edu'yu koymuş olabilir. Ama o kadar risk almak da güven, özveri ve tecrübe ister tabi. Ben Zico'nun yerinde olsam, ben de 1 tane "atma ihtimali düşük" oyuncu koyardım muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...