nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 CaNNi said: Rakip kim ? kura kezman ne kadar kostu bilmiyorumda alex bile 10km+ kosmustu cıkarken gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 agagagaga şimdi fener fazladan 2 maç oynicak bu da lige puan kaybı olarak yansır :F yaşasın şampiyon olcaz :P emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım boru değil sevillayı elediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Eurosport said: With both sides having failed to score during extra time, the match went to penalties and Volkan, a liability in the first half of normal time, saved two penalties to put Fener through to the last eight for the first time in their history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yanlış o yazı, 3 penaltı kurtardı volkancan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nickyoksunu said: Syn said: DAĞILIN FENERBAHÇE NİN BAŞARISININ COK ACI SEKİLDE ETKİLEDİĞİ BİR KİŞİ DAHA. ACIK KONUS COK KOYDU DİMİ FENERBAHCENİN SON 8 E KALMASI. Ben de Fenerbahçeliyim? Kafasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Biz Kazıma gülmekten öldük. Spiker ilk yarıdan beri "Kazım şimdi ısınıyor, kazım birazdan maça girebilir, kazım son hazırlıklarını yapıyor, zico her an kazımı alabilir" dedi, herif 110. dakkada girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 AVRUPANIN YENİ PRENSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 noxite said: zuhauha 80 dakka seks var kanka.. 80 dakka degilde 130 dakka sex oldu , umarim begenmissindir kanka. neymis, 11 dakkadan konuşmamak lazimmiş. mauahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fizban said: yanlış o yazı, 3 penaltı kurtardı volkancan ! Eurosportun yalancısıyım ben. Ama onlar da fener yazmış ya o hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ***Dispell curse of ilker yasin*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Simdi turu gecti fb de, biraz zico'yu tartısmak istiyorum. Bu adam mac penaltılara dogru giderken alex gibi bir penaltıcıyı neden oyundan cıkarır? bunun mantıklı bir acıklaması oldugunu zannetmiyorum. Bir de edu hayatında kac kere penaltı kullanmıs da bu kadar kritik bir macta penaltı atıyor onu da anlamadım. Yani orda semih, kazım, deivid gibi adamlar beklerken, penaltıcı secimleri garip geldi bana. eger tur kacmıs olsaydı eleştirileri düşünemiyorum yani, asarlar mıydı keserler miydi zico yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Syn said: nickyoksunu said: Syn said: DAĞILIN FENERBAHÇE NİN BAŞARISININ COK ACI SEKİLDE ETKİLEDİĞİ BİR KİŞİ DAHA. ACIK KONUS COK KOYDU DİMİ FENERBAHCENİN SON 8 E KALMASI. Ben de Fenerbahçeliyim? Kafasız git yat uyu o zaman ! dapılıp dağılmıcagımızı sormıcaz. böle galibiyet mesajlarının içine kıllık olsun diemi böle msj lar atıyonuz ya. bi gidin yatın uyuyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aynısını ben dicektim hatta arkadaşlarla izlerken 50kere dedim alexi neden alırsın oyundan yok zaten taktigin belli penaltılara yatmışşın ulan zaman geçirmek için degistirdigin oyuncuyu neden alex olarak secersin malmısın demezlermi adama derler onun dışında ezdik cok kötü Ahmet cakar zeki triko mankeni olsun bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 toggie said: Simdi turu gecti fb de, biraz zico'yu tartısmak istiyorum. Bu adam mac penaltılara dogru giderken alex gibi bir penaltıcıyı neden oyundan cıkarır? bunun mantıklı bir acıklaması oldugunu zannetmiyorum. Bir de edu hayatında kac kere penaltı kullanmıs da bu kadar kritik bir macta penaltı atıyor onu da anlamadım. Yani orda semih, kazım, deivid gibi adamlar beklerken, penaltıcı secimleri garip geldi bana. eger tur kacmıs olsaydı eleştirileri düşünemiyorum yani, asarlar mıydı keserler miydi zico yu. eduyu bende düşündüm ama sorun su ne adamın kariyerindeki macları ne antremanları biliyoruz. vardır bi bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fenerbahçe win thriller at SevillaUEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Alex sakatlandığı için çıkmak istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 alez şimdi röportajında söyledi, sakatlığı yüzünden oyundan alınmış. adriano'nun darbesinden sonra dayanabildiğim yere kadar oynadım dedi, zico'ya da söyledim çıkartmasını falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nickyoksunu said: toggie said: Simdi turu gecti fb de, biraz zico'yu tartısmak istiyorum. Bu adam mac penaltılara dogru giderken alex gibi bir penaltıcıyı neden oyundan cıkarır? bunun mantıklı bir acıklaması oldugunu zannetmiyorum. Bir de edu hayatında kac kere penaltı kullanmıs da bu kadar kritik bir macta penaltı atıyor onu da anlamadım. Yani orda semih, kazım, deivid gibi adamlar beklerken, penaltıcı secimleri garip geldi bana. eger tur kacmıs olsaydı eleştirileri düşünemiyorum yani, asarlar mıydı keserler miydi zico yu. eduyu bende düşündüm ama sorun su ne adamın kariyerindeki macları ne antremanları biliyoruz. vardır bi bildikleri Alex STarda canlı yayında ALex in sakatlıgı varmış beni çıkar demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sadece nickten değil zekadan da yoksunsun kardeşim,ne zaman uyuyup uyumayacağımı,nasıl mesaj atıp atmayacağımı sana soracak değilim.Daha da uzatma mümkünse gece gece atışmayalım Fenerbahçe topiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Alex oyundan çok düşmüştü son dakikalarda.Son dakika golü yememek için düşünmüş olabilir.Zico benide sinir etti ama hakkını veriyorum semih deişikliğinin.Adam biraz daha önce görse mesela antremanlarda bu selçuk kaliteli bi adam deil yani.Her ne kadar yok top çalıyor süper falan densede, avrupa kalitesinde deil.Mal modunda top kaptırıyor.Pas yapamıyor.Ben ne anladım o işten o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Alex kendi istemiş ki oyundan çıkmayı. Dizine darbe almış. Zikoya dayanabildiğim kadar dayanırım demiş. Sonra dayanamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Aslında ben Edu'ya penaltı attırmasını mantıklı buldum. Çünkü Sevilla'nın Daniel Alves ve Maresca'ya kullandırtacağı belliydi. Bu adamlar maç boyu aşırı stres ve hırsla oynamış adamlardı. O kadar stresli, hırsı ve psikolojik açıdan zorlanmış bi oyuncunun penaltı kaçırma ihtimali çok çok yüksek. Zico da bunu düşünüp, "1 tane atsın da morali yerine gelsin" diye Edu'yu koymuş olabilir. Ama o kadar risk almak da güven, özveri ve tecrübe ister tabi. Ben Zico'nun yerinde olsam, ben de 1 tane "atma ihtimali düşük" oyuncu koyardım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lan moral vericek zaman mı penaltı atısları :D al işte aldı morali, elenseydi ne moral olurdu eduya. neyse allahtan kaza olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sen cok zekisin bence 60 sayfa fb topici oldu millet sevincten havalarda gelip DAĞILIN dion cok zekisin tebrikler yani. sen emrederken iyi pasa cocugumusun be sen git simdi kirlettirme forumu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahmet çakar geyiğini anlatsın biri nolur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar