Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 wts ultima acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Europada kaç online var ortalama sayı olarak söyleyebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 UO özlemim hasretle devam ediyor, Türk serverlarından hayır gelmeme durumu da tam gaz. Gireyim şu OSI ye diyorum artık. Bana şöyle basit bir tuto oluşturabilir misiniz, OSI ye ilk gelen şaşkın balık ne yapmalı şeklinde? Hatta şaşkın balık OSI ye nasıl gelmeli filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arkadaş gazıyla tekrar açtırdım europa daki karakteri. Var mı hala oynayan, guild vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kaç kişi var şu serverda tahminen? 50 kişi var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 50 mi :D Yuh artık o kadarda deil. 27 sunucu var bizim oynadığımızın adı Europa. Europa'da durum: Sabahları 100. Akşamları 300. Event felan bi şey varsa 500. freeshardlar için yüksek rakamlar olabilir belki ama OSI için rezalet bi durum :( SA pakedi ile bir artış ulucak ama asıl önemli olan bu artışın kalıcı olması, buda pakedin güzel olup olmıycağına bağlı. Ama Atlantic felan kalabalık hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar