Alfheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Selamlar Herkese, wow'dan bunalıp 4 kişi başlayalım dedik. Europa'dayız. Baya uzun bi uo geçmişimiz var fakat Samurai Empire ve Mondain's Legacy konusunda pek bir bilgimiz yok. Birkaç sorum var, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. -Tokuno artileri en kolay nerde kasılır?(Hem iyi pvm donanımlı bi warrior açısından hem de tamer açısından. -ML minorleri nerde kasılır?(Hem iyi pvm donanımlı bi warrior açısından hem de tamer açısından.) -İlla tamer kasmak gerekir mi yoksa iyi donanımlı pvm skilline sahip warrior bi char yeterli olur mu? -Cooperative Collections diğer ismiyle Community Collections itemları nasıl kasılıyor? Zorluk seviyesi ve gereksinimleri nelerdir? -ML majorlerini nasıl elde edebiliriz? -Charlar bittikten sonra ilk iyi item nerelerde kasılır?(Hem warrior hem tamer açısından.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 dostum bence hiç kasma, yeni osiye girdiysen veya "young" isen sadece gez,dolaş.insanlarla konuş,fel'e git pvp leri izle.tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bana ulaşın , oyundan yardımcı olurum size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bende atlantic de açtım bir karakter. Server resmen dopdolu fakat çok lag var koşarken felan =) Advanced karakter alarak Treasure hunter açtım. Haritadan haritaya koşuyorum =) Acaba yanlarında verdiği karakter transfer token ı kullanıp europayamı gelsem sizce ? Beraber sohbet edebileceğim kimse yok =( osi için tamamen bir newbie yim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Selam tekrar. Europa'nın da populasyonu gayet iyi bence. İlk mesajda belirttigim gibi arkadaşlarla başladık. 6 Kişi falanız şuan guild de kurduk. Gelirsen kapımız açık Lopeth :) . Free serverlardan sonra osi de oynamak gercekten farklı bi oyunmus gibi geldi bana da zaten cogu turk serverında ml ve se acık degildi. Onları keşfetmek falan baya zevkli olacak. Ilgılenırsen OM at msn vereyim. Iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ö.m attım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 oside oynayan arkadaslar bana ulasırsa sevinirim bende baslıcam türk serverlarından hayır yok suan ... öm olarak msn adreslerini yollarlarsa sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TheRockula_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Osi'de oynayan arkadaşlar banada ulaşırlarsa sevinirim bu saatten sonra Osi de başlamak ne kadar akıllıca bilemiyorum ama eğer gelmemizi tavsiye ederseniz sanırım 2 kişi olarak bizde başlamayı düşünüoruz oynayan arkadaşlar msn leri öm ile gönderirseniz bilgi için cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 europa ya transfer ettim (gitti token oy oy) karakterin ismi lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hoşgeldin :) Europa'da baya kişi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bende başliim bari zamanı geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yaw gece makroya bıraktım sabah magery 10 artmış. 8x8 i kaldırdılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bizde başladım 2 kişiyiz hatta suan oyunda moonglowdayım :D türk arkadaslar msn adreslerini öm den yollarsa sevinirim ... baya 1 newbei kaldık yardımlarınıza ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 8x8 yok diye biliyorum. en azından ss eva resist fln kastım sorun çıkmadı. edit: bu arada guild kurduk, girmek isteyen arkadaşlar öm atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 europa cok boş moonglowda 1 tane bile player yok mesela .. britainde 2-3 tane zor görüyorsun . Atlantic te iğne atsan yere düşmüyor ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Europa çok da boş değil. fakat en iyi pingi europadan alıyoruz gibi. atlantic us serverı lag vs oluyor ben şahsen memnunum europadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tabi orası öyle lag sorunu var ordada suan bende memnunum en azından daha skill kasıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Sana tavsiyem başta bi Mage veya Archer açman Doom denen Dungeon daki Artifactleri kolayca topluyup paraya çevirebilirsin kısa sürede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 jackal , hat of magi , totem ve orny dışındaki artiler artık kolay kolay satılamıyor , satılsada para etmiyor..para blighted grove da orayada guild halinde gitmek lazım , eu daki patiler bir ara toparlansakda gitsek iyi olur aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bana uyar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 6-7 kişi var şuan guildde biraz daha toparlansın karakterler de konuşalım Bonjo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 of ya ilk göz ağrım.. canım çok çekiyor uo yu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 başlasam mı diyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Valla buyur gel baya yol kat ettik şu kısa zamanda peerless falan yapmaya başladık ben gayet memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 öm attm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar