cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Evet arkada$lar clothe pad yada DKT Pad diye tabir edilen mouse pad'den ariyorum . Normal Fiyati 45 milyon 30 milyondan satan falan varsa alirim . ICQ dan bulabilirsiniz beni veya PM atin.. 774447
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ok forum ac ama icq numarasi gostermek icin turkiyede o padi kimsenin alip satmyagini bildigin halde forum acma[signature][hline]
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Infeqted, 30 January 2004 23:24 tarihinde demiş ki: ok forum ac ama icq numarasi gostermek icin turkiyede o padi kimsenin alip satmyagini bildigin halde forum acma la havle..[signature][hline]
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 birak i$te boyle aptallari , paraya ihtiyaci vardir elindekini satar karde$im sana mi du$mu$ ? icq numaramla hava aticak noktayi coktan gectim elimdeki en dandik numara bu. cok otme ba$imda allahin bebesi seni.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Infeqted, 30 January 2004 23:24 tarihinde demiş ki: ok forum ac ama icq numarasi gostermek icin turkiyede o padi kimsenin alip satmyagini bildigin halde forum acma normalde senin yazılarını takdir ederdim de bu neeeee buuuuuu ? aahahah yarıldım uçtum gittim bu diyarlardan[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bazi seyler vardir kesinlik ile piyasasi olusmaz ncs nin en fazla sattigi sey plantronics kulaklik ondanda 600 tane satildigini soyledi sahibi func 4 te biri bu urunde en fazla 50 tane ve kimse aldigi gibi satmaz cok da rahat seziyorsun bun sadece acilmis olmak icin acilmis bi forum yani yani 2mb onbellekli xeon islemci veya patinaja 4 lt nos tupu ariyorum diye forum acmaktan farksiz[signature][hline]
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Infeqted, 31 January 2004 02:07 tarihinde demiş ki: bazi seyler vardir kesinlik ile piyasasi olusmaz ncs nin en fazla sattigi sey plantronics kulaklik ondanda 600 tane satildigini soyledi sahibi func 4 te biri bu urunde en fazla 50 tane ve kimse aldigi gibi satmaz cok da rahat seziyorsun bun sadece acilmis olmak icin acilmis bi forum yani yani 2mb onbellekli xeon islemci veya patinaja 4 lt nos tupu ariyorum diye forum acmaktan farksiz 50 tane func sırf benim tanıdıklarımda vardır..saçma olmuş söylediklerin..ayrıca adam bunu bilmiyo olabilir herkes ncs'nin sahibini tanımak zorunda değil..belki funclar bi süre sonra eridiği için kimse satmaz veya almaz diyebilirdin en azından mantıklı bir sebep belirtmiş olurdun..[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 600 rakamini kesin olarak adamin agzindan duydum ama 50 func az oldu. tamam max 250 tane ve genede sen func satan 2 adam bulabilirsin ya farketmez, cok fazla ornegini gorunce insan daha rahat farkediyo[signature][hline]
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya ben ucuza bulurum diye sormu$tum ama UO charimi ve itemlarimi satinca ekipman alicak para cikti ncsnin bayisine bizzat gittim aldim mx500,DKT Pad,a90 kulaklik :)
Öne çıkan mesajlar