ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Kıllı olmuyor mu popo? Öyle olması lazım. Benim öyle.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Asteroth said: Göte göt deyin abi, popo ne ya. göt. zuhahaha
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bEyLeR PoPo KılLarInI alAn vaR mI?? KırEm mi BaşkA yönTeM mİ?
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 selam popom çok güzel. popo şöyle olmalı böyle olmalı falanı yok bu işin. baktın mı hoş geliyorsa güzeldir o popo. evet önemli.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ekmek said: Asteroth said: Göte göt deyin abi, popo ne ya. göt. zuhahaha instant kill
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Lopeth said: yalan söylüyorsun ordaki senin popon değil bir kedi kedidir o kedi.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 zor bir soru gerçektende :P
Lidriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Güzel bir g*t Bende gülmedim bakma öle.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ortaokuldayken kızlar seçmişlerdi sınıfın "en poposunu" Kimin seçildiğini söylememe gerek yok :<
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 niye gerek yok abi, pati ahalisi aşina mı popona. nedir? albümde mi var. ben kaçırmşım abi oraları hep ya
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Sormuştum ben bunu bir kıza, niye böyle diye. Verdiği cevap da gayet mantıklıydı aslında: "Bir erkeğin poposu sıkı ve güzelse, genelde vücudunun geri kalanı da zaten iyidir." İşte yağ orantısı olarak bakacak olursanız zaten götünüz sıkı ve yağsızsa başka bir yerde de pek yağ yoktur gibi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Yalnız herkeste popo egosu var. Herkes "benim popom çok güzel" diyor. Enteresan. LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ GÖRELİM BEYLER POPOLARI!!!1111oneone
daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Erkeklerin en son kilo almayi başarabildigi yerlerden biridir aslında ama genelde dendigi gibi sert ve dık olanlarin bedenlerin geri kalanida atletik yapıda oluyor.
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 daverc said: Erkeklerin en son kilo almayi başarabildigi yerlerden biridir aslında ama genelde dendigi gibi sert ve dık olanlarin bedenlerin geri kalanida atletik yapıda oluyor. bunumu kast ettin??
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Evet ya güzel popo isterler. Hatta denk geleniniz var mı bilmiyorum ama sevişme esnasında poponuza eller uzanırsa irkilmeyin..
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 RabbiT said: Evet ya güzel popo isterler. Hatta denk geleniniz var mı bilmiyorum ama sevişme esnasında poponuza eller uzanırsa irkilmeyin.. uuuuuuuu ayar gibi laf
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Delikanliligin kitabi 623. sayfa Delikanli erkek poposunu elletmez. Poposunu elleten erkek gaydir. Guzel popolu erkegin seyi kisa olur. Erkek popo demez got der kic der.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 güzel popo mortisinki gibi işte, ama tabi onun kestaneyi cizdiler, o sahane popoyu son gorenlen sizler oldunuz
Öne çıkan mesajlar