tegororn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Hyboria çağındaki ırklar, günümüz dünyasında yer alan ırkların atalarıdır. Dünya da bizim dünyamızdır. Turanlılar, Orjinal Hyboria edebiyatına göre Araplara daha yakınlardır. Yani Türklerle alakaları yoktur. Türklerin ataları Hyrkania'lılardır. Hyrkania'lılar at üzerinde ok ve yayı en iyi kullanan ırktır. Bu arada Red Sonja'da Hyrkania'lıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ehe evet onlar daha cok benziyor, ama aocwiki'ye gore hyrkanian'lar da turanian'ların atasıymıs zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Doğuda Paikang = Pekin :p Kayıp kıta Mu var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 turan varsa süper olur BonePART said: BUYU GUNAH MAGE YASAK (: büyü islamda yasak. eskiden bizim şamanlar savaşların vazgeçilmeziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 " ..... Kıtanın doğu kıyılarına geri çekilen Hirkanyalılar daha sonradan Tatarlar, Hunlar, Moğollar ve Türkler olarak bilinecek kabileleri oluşturdular." The Conan Chronicles Volume 1 "The people of the Black Circle" by Robert E.Howard Sayfa 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ALALH ALAHL DEYİP GEÇER GENCOSMAN OFO FO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tegororn said: Türklerin ataları Hyrkania'lılardır. Hyrkania'lılar at üzerinde ok ve yayı en iyi kullanan ırktır. Bu arada Red Sonja'da Hyrkania'lıdır. ok-yay-bel aka: at avrat silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tegororn said: Türklerin ataları Hyrkania'lılardır. Hyrkania'lılar at üzerinde ok ve yayı en iyi kullanan ırktır. Bu arada Red Sonja'da Hyrkania'lıdır. Orta Asya Türk ırkı çekik gözlüdür bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Akhlat =Ahlat ,shakpur=şahpur ,sultanapur =sulatanı anladıkta apuru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ilk 3 sayfayı okumadım da Conanda Yıldız diye bir kral, Kemal Bey diye bir komutan vardı. Bey zaten şimdi hatırlamadığım bir krallıkta baya kullanılan bir lakap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bey ler krallıklarda değil Boylarda kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Zaten Robet E Howard'da çok biliyodu di mi zaten onu? ne garip adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Aket-Atum said: Bey zaten şimdi hatırlamadığım bir krallıkta baya kullanılan bir lakap. burda o adamla ilgili bişey dememişsin ben hatırladım demişsin yanlış hatırladığını belirttim ayak yapma owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar