Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Gerçi izlemiyordum Elmax'ı ama, Bugün digiturk'te zapping yaparken "Elmax kanalı 1 Mart'tan itibaren platformumuzda yer almamaktadır" yazısını gördüm de, merak ettim noldu bu kanala? İzlenmiyor diye mi kaldırdılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 dasaaa said: kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 iyice bilinçaltına işlesin diye attım bi önceki mesajı bone. //bi kez daha o uyarıyı görünce voy voy voy voy efektiyle yanıp sönen yeşil, mor renkte çiçekler görcen aradan o "kapandı" yazısı gözükcek dasaaanın ismi ver çerçeveyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ciğeri beş para etmez bir kanaldı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 adı neydi, ayyapım mı ne arkasındaydı elmax'ın (arkadaşımın sefgilisi orada çalışıyordu. oradan biliyorum) işte yaptıkları diziler (yaprak dökümü falan) tutunca bunu kapadılar, dizilere kanalize oldular artıkın diye bir komplo teorisi uydurabilirim hemen.. komple bir komplo teorisi ama bu. gerçek sebebini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 güzel sıktın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar