BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 NT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 gel tezkeree gel tezkeree... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 edilmek zorundaydı[hline]Prena Forum,TFC,DoD,HLDM,Donanım vs... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 niye ki zaten edilmemiş gibi kararlar alıp açıklamalar yaptı adamlar etmeseydin de çok farklı olmayacaktı bu saatten sonra bu şekilde baskıya danayamayan ve çıkarları doğrultusunda daha önce verdiği kararı tam tersine çevirebilen bir ülke durumuna düştük, zavallı gibi bişe kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 *!Küfür Eder.Çaresizdir..*[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Azmodayı ne eksiği ne fazlası[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Adamların da işleri zor..Elleri mahkum...[hline]BiRGUN KAZANDA BiRALARI TOKUSTURDUGUMUZDA, MACKA YOKUSUNDA CiMBOMU KOVALADIGIMIZDA DOLMAHBAHCE KAVAKLARI BOYUNCA UCLU CEKTiGiMiZDE, HER GOLDE PINARBASI CEKTiGiMiZ BIRGÜN BÜTÜN DÜNYA SUSACAK AMA BiZ SUSMAYACAGIZ BUGÜN NASILSAK OGÜNDE ÖYLE OLACAGIZ......! DUYSUN ALEM BÖYLE ASKI BU ALEMDE KRAL CARSI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bi blöf yaptılar, ellerine yüzlerine bulaştırdılar herşeyi. Senin önünde zaten iki pul kalmıs, bütün kasa adamın önünde, senin neyine blöf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Blackrose kabul edilmek zorundaydı... İç dengeleri bu kadar hassas olan ve dış yardımlarla ayakta durabilen bir ülke başka bir şey yapamazdı zaten.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: CEDAY, 20 Mart 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Bi blöf yaptılar...... +1 iyi patlattılar ama bizi, bizimkiler politik ayak oyunlarından pek çakmıyorlar anladığım kadarı ile.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bence de Norak (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bi tarafına soksunlar o tezkereyi. ABD ninde çok umrundaydı teskere. kendi kendimizi tatmin etmek için çıkardık. İstersen 10 tane tezkere çıkar, genede fırsatı kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 2. tezkerenin geciktirilmesi blöftü ikili oynadılar ama olmadı amerika yemedi[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 walla her ne olursa olsun. ülkemiz için en doğru kararları vermeye çalıştılar. ama başaramadılar o ayrı.. bu arada sakın tayyip taraftarı felan sanmayın beni, aksine gıcığım.. başbakan olmasa nese alırdım ifadesini de.. :D walla son gelişmelerden sizi biraz haberdar edim.radyodan dinliodum sabah. - Saddam Irak'ta değil, Irak dışındaymış. - Saddamın büyük oğlu beyin kanaması geçirmiş (ama balon habermiş) - Saddam Kuveyt'e Sucud füzesi atmış, patriot füzesiyle havada imha edilmiş. - Saddam elindeki tüm petrol kaynaklarını ateşe verecekmiş ve zor durumda kalırsa nükleer bomba kullanmasından endişe ediliyor. yani anlicanız adam bana bişe olursa herkesi yakarım dio. bu arada Usame Bin Laden'inde Amerikaya yeniden birleşip saldıracağı gibi haberlerde dolaşıyor. ShekiLChoCuq haber ajansını dinlediniz. Hepinize iyi akşamlar :-P euh[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 Mart 2003 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Silthanas, 20 Mart 2003 19:26 tarihinde demiş ki: blof deildi, adamlar daha ne kadar kopaririz mantigiyla yola ciktilar.Ama dangalaklar, kazanacaklari parayi bile kaybettiler.. bir cesit kumardi, blof deildi. aynı şeyi farklı kelimelerle anlatıyoruz neyse farketmez kimin yanlış söylediği sonuçta fikirimiz aynı katılıyorum sana silthim tüccarım.[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ShekiLChoCuq, 20 Mart 2003 19:25 tarihinde demiş ki: Arcane de cevaplamış :P - Saddam Irak'ta değil, Irak dışındaymış. imkanı yok bence - Saddamın büyük oğlu beyin kanaması geçirmiş (ama balon habermiş) bilemem - Saddam Kuveyt'e Sucud füzesi atmış, patriot füzesiyle havada imha edilmiş. doğru 4 tane atıldı birini patriot füzeleri imha etti - Saddam elindeki tüm petrol kaynaklarını ateşe verecekmiş ve zor durumda kalırsa nükleer bomba kullanmasından endişe ediliyor. yani anlicanız adam bana bişe olursa herkesi yakarım dio. bu arada Usame Bin Laden'inde Amerikaya yeniden birleşip saldıracağı gibi haberlerde dolaşıyor. -usame saklandığı delikten çıkamaz ama terörist eylemlerin olması bekleniyor zaten.nükleer bomba ? hiiç sanmıyorum.petrolü ateşe verebilir babasının malı amerikaya geçmesin isteyebilir zaten adam hafiften çatlak yapar yani.[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 6 milyar dolar ne ki ya tezkereden sonra kaybedilen para onun iki katı nerdeyse değil tezkere topyekün yanlarında olduğumuz 1991'den sonraki 100 milyar doların üstündeki zarar ne oldu? onları geçin öyle bir para verilmesi hiçbir anlam bile ifade etmiyor, hayır yani 6 milyar dolar senin yaranın kenarına bile yanaşamıyor olsa ne olur olmasa ne olur, piyasa dediğiniz şey osursan dalgalanıyo zaten afedersiniz de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 açıkça söylüyorum ben ırakın bu savaştan galip çıkma olsaılığı çok az(avantajlşarı fazla olsa da amerika hep yukarıdan geldiği için...) ve bir şekilde amerika tek amacı olan petrollere ulaşacak bu yüzden sadam ın petrol kuyularını ateşletmesinin en doğru karar olduğuna inanıyorum tabi bu olmadan bir süre önce açıklama da yapılarak dünyanın alt üst edilmesi gerekiyor[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 tezkere aslında kabul edilmedi amerika dinlemeyip başına buyruk uçakları kaldırdı sonrada bi kriz doğacak diye bizim ezikler akşam hemen acil toplandılar ve kabul ettik kararı aldılar tezkere kabul edilmeden önce amerika kaldırdı uçaklarını..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Asıl önemli olan başka yollar varken neden türk hava sahasının kullanılmak istenmesi. Hiç kasmadan akdenizden yada diğer ülkelerin hava sahalarından da geçebilir amerika. Amaç Türkiye'yi yıpratmak bence. Neden kuzey ırak'ta türk askeri istemiyolar zannediyosunuz ? Çünkü o zaman kürt devleti kuramaz amerika. Sözde sebepleride kürtlerle türkler arasında çatışma çıkabileceği imiş. Sözde ikiside amerika müttefiği ha. Kimseye güvenmio sayın Bash aman Bush. Ama ne yazıkki AB ve Amerika'nın bilmediği üzere Irak'a türk askerinin girmesi daha haklı nedenlere dayanıyor. TV8'in haber başlığı ehehhe Amerika Bağdat Dövüşü[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar