dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Benimde tam tersi, upload ım iyi, çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şu haberden sonra hiçbirşeyim iyi gitmedi.. bugün ilk defa online oyun oynayayım dedim şu anda hattım koptu msn e giremiyorum oyuna giremiyorum fakat nasıl işse sitelere giriyor wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 PhysX said: şu haberden sonra hiçbirşeyim iyi gitmedi.. bugün ilk defa online oyun oynayayım dedim şu anda hattım koptu msn e giremiyorum oyuna giremiyorum fakat nasıl işse sitelere giriyor wtf? aynı durum şuanda bendede var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ya Yaklaşık 1 haftadır upload'ım arttı ama download ım çok düştü.Geçen hafta 200 le dl ederken yaklasık 4 gundur 90'ın üzerine çıkmışlığım yoq.Rezil bir durum ya... ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sanırım işe yaramış :) 510'da 2 dk boyunca yükleme yapmayı başarabildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 su anda europa.owo.com ping 50ms ki hic gormedim daha once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 85ms zamanında böyle olsa bırakır mıydık be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: 85ms zamanında böyle olsa bırakır mıydık be :/ +1 ahh be ahh neler cektik bu ms yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 youtube daa hızlı açılıyo hagadden. (düz adam konuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Spastik_Serce said: vallahi kaç gündür "disconnected from server" yazısına lag sebebiyle tıklamamaktayım. sevinçliyim. lanet olsun ya. nası şom ağızlı bir insanım ya. lag yüzünden tıklamadım ama banlandığım için tıkladım bu seferde. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 o değilde buradan türkiyeye bağlanmaya çalışınca,hakkaten içler acısı sonuçlar alıyorum.Türk sunucularında WC3 oynamaya son..Yurtdışı çıkışları hakkaten berbat türkiyenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bizim burda beş katı olsada kar etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 246 ping yahu,şaka gibi. komşuyla olan bağlantı amerika Buda ülkeiçi bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar