Odinn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eisenheim said: Odinn said: eisenheim said: elhamdurillah Müslümanım Atatürkçüyüm laik bi insanım.. elhamdurillah değil elhamdulillah . arapça spelling police olarak affetmem' sen anlatmak istediğimi anladıysan problem yok.. peki ya keyword yanlış diye cennete almazlarsa :D
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Odinn said: eisenheim said: Odinn said: eisenheim said: elhamdurillah Müslümanım Atatürkçüyüm laik bi insanım.. elhamdurillah değil elhamdulillah . arapça spelling police olarak affetmem' sen anlatmak istediğimi anladıysan problem yok.. peki ya keyword yanlış diye cennete almazlarsa :D Ahirette ÖSS yok, sözlü sınav var. İyi ezberleyin.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ombakkombak said: Odinn said: Peki söyleyin gençler: Denize Atatürk ve Hz Muhammed düştü ve anca biri kurtulabiliyor , hangisini kurtarırsınız ? Atatürk'ü kurtarırdım, hiç değilse aklı başında güzel bir sohbet ederdi belki benimle. provakasyon? said: ben fatih üreğim evet.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 müslümanım ve müslümancılık yapanlardan nefret ediyorum. hristiyan olup ateist olup müslümanlığa saldıranlardan da nefret ediyorum. yazıyı yanlış yazdın diye cennete atmazlarsa diyen arkadaşı da şiddet le kınıyorum. demekki sen islamı böyle algılamışsın yazık. müslümancılık yapanların laflarını buraya yazıp ta islamı küçük düşürmeyin.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Burası Garbage burada biz nefret etmeyiz dalga geçeriz... Uyum sağla lütfen. Nefret topikleri Konu Dışı'na açılıyor.
Odinn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 o değilde sen nickini register ederken capsı açık unutmuşun
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 3 sene önceki aklımla oldu bu. eğer bu kadar nickime takılacağını bilseydim ufak yazılarla ingilizce birseyler yazardım ama birkere açtım artık. başka nıck te açmak istemiyorum
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 gompredör uşaklarının emperyalist yalakaları nalet olsun hepinize
teufel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Odinn said: Kendi kendimi cevapliim muho batarsa arabın tanrısı feyktir , değilse cya in hell lollerblades sana bol ... soyliceklerim var ama belliki adam deilsin yalnıs anlasılmasın soylediklerin ve tarzından dolayı deil sadece baskalarının inanclarına saygı duymadıgın icin
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 laik şamanistim, devletin ateş yakması bence laikliğe karşıdır, devlet içten yanmalı motor dahi kullanmamalıdır.
Öne çıkan mesajlar