Marveloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Allies konusunda hiçbi fikrim yok. Yeni serverlardan, türk çoğunluğu olan ve battlegroup da ezilmeyen(en azından %50) bi server arıyoruz. Tavsiyeye ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bulursan banada soyle :) avde fena degilde ab wsg dedinmi akan sular duruyor ally olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bizim battlegroupta Alliance çok üstün. Eziyorlar bizi. Bglerde PUG olarak günde bir kez ya kazanıyorum ya hiç. (Misery battlegroup) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 misery. başka battlegrouplarda alliance hep daha zayıf kalır iken burada tam tersi. daha 70 bracketine girme fırsatım olmadı da, wsg 'de horde kısmı zaten %90 3-4 kişi eksik başlıyor, üstüne kimse birlikte hareket edelim, koordine çalışalım falan da demiyor. allylar ama bayrağa gidecekse grup olarak gidiyor, horde gibi teker teker gidip ölüp ölüp FFS TAKE FLAG OMFG spam yapıp kaybetmiyorlar. av de aynı model, hordeların kazanma şansı biraz daha yüksek yalnız. eots ve ab için net bir şey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eots ve ab de öyle merak etme. Migrate edicem valla yeter artık. Guild olarak premade yapıyoruz AB WSG yi o zaman iyide, AV premade olmuyor şimdilik orada kaybede kaybede honor kasmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Vindicationa gitmeyin.. Hardcoredan emekli olan bi arkadaş "Şimdi tbc ile bütün bebeler blood elf açtı yeni serverlarda allyler kesin eziyodur keke" diyerek gitti, bi gün söylüyodu 25 Av yaptım, bi tanesinde bile allyler kazanamadı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ben vindicationdayım. av de alli kazandığını hiç görmedim. Diğer bglerde de horde üstün çoğunlukla. Server konusunda bi tavsiye varmı? Türk guildlerin olduğu fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Jaedenar da çok türk var ama horde tarafında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Arkadaş us den eu ya geçti. Account verdim. US de 300 latency EU da 6k... suya düştü heralde bütün planlar. Ne biçim iştir bu allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Marveloth said: Arkadaş us den eu ya geçti. Account verdim. US de 300 latency EU da 6k... suya düştü heralde bütün planlar. Ne biçim iştir bu allah kahretsin. oyunun bünyesi US'a alısmıs demek :D kimmis o arkadaşın bende us da oynuyorum gelsin bıraksın eu yalan zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kimin yendiği deil de bence queue time'ler daha önemli.. kaybederek çok ta paşa honor kasılıyor; ama bi 5min. falan olunca queue time moral 0 oluyor(du). Rampage'da AV ler %60 falan alliance'ta, dierleri de çekişmeli geçiyo. bastıgın anda giriyor.. <1 şeklinde yani hepsi, misery'de de öyleydi, blackout ta öyle galiba. horde popülasyonu çogu battlegroupta artık alliance'ı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Evet doğru ally olarak beceremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 vindication grubunda av disindaki bglerde allylar ustun baya. ab ler 15 e 7 falan basliyor neredeyse surekli ama av de horde aliyor hep.ama o da 30 40 dakkada bi geliyo anca. vindication battlegroup unda bi server a girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Aynı bg de oynuyoruz ama nedense sen hep kaybediyosun. Vindication da Horde üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ally malesef PVP için yapılmadı hangi ırksal özelliğinizi PVP de kullanabiliyosunuzki .Buna rağman ally ın pvp yapıp kazanması bile büyük beceri. Ally da buff yok , Heal yok ,adamın yanında seni kesseler dönüp bakmaz ortaman hemen uzaklaşır. Gecen Av ye girdim 35 kill 8 defa ölmüşüm bir kişi bile heal atmadı 2. olan horde arkadasında 2 healer ile dolaşıyor sadece 2 defa ölmüş.Bunu gibi bir çok örnek mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 BL de oynuyom AV ye girdiğimde 30 oyunun 20-25 ini kesin kazanıyoruz..WSG de horde daha bi hazırlıklı geliyo ama ondada 5 oyunun 2sini falan kazandığımız oluyo AB de hiç sormayın gündüzleri nab dolu full kaybediliyo geceleyin tokatlıyoruz ama EOTS da durumlar eşit oluyo genelde oyun ortada geçiyor.. Burning Legionda durumlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 @ Adrassil ya doğru diyonda gece girdiğinde aynı olay bizim taraftada oluyor ben arkadaşın charla takılıyom arada warrior geceleri 12 den sora bi heallerlar var böle adamları alınlarından öpesim geliyor nası bi heal nası zevkli anlatılmaz yaşanılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hehe, bg de heallemenin en zevkli tarafı da bu. ölümden kurtardığın kişi whisper edip "thx for the heels <3" diyince oyunu başkaları için de zevkli hale getirdiğini anlıyosun ve 2 kat fazla zevk alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 abi ne diyon sen zevkin doruklarına varıyosun hem adam hem sen ben bgde beni healleyen adamı genelde ilk başta korumakla yükümlüyüm sora etraftakileri temizlemekle..attığı heal ilaç gibi geliyor hele ki bi druid healliosa ölme imkanım sıfır istersem 5 kişinin arasına giriyim adamlar ekmek gibi heal atıyor..eminim ki adamda zevk alıyor sırf bu olay yüzünden alt char priest açtım ben onu kasıp millete heal atma davasına herkese öneririm eğer healler class iseniz bglerde heal atın emin olun yapcağınız 5-6k damageden daha çok işe yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 smite smite spam spam i has no healz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Fin said: smite smite spam spam i has no healz :( /cry /cry /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: BL de oynuyom AV ye girdiğimde 30 oyunun 20-25 ini kesin kazanıyoruz..WSG de horde daha bi hazırlıklı geliyo ama ondada 5 oyunun 2sini falan kazandığımız oluyo AB de hiç sormayın gündüzleri nab dolu full kaybediliyo geceleyin tokatlıyoruz ama EOTS da durumlar eşit oluyo genelde oyun ortada geçiyor.. Burning Legionda durumlar böyle. Tabi horde galva def yapıcam diye tutturmazsa gecerli bu av kazanma oranı def yapıp 30 dk oynuyorlar def yapmazlarsa 15 dk da bitiririz. Simdi 2,4 de baslangıc noktaları baselerinin dibi bakalım nasıl olucak beta forumlarda cok aglıyorlarmıs diye duydum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 gebersinler..ağlasınlar zırlasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Aslında horde olarak galv defansından çok orda defans yapanların öldükten sonra Allylerden towerları geri alması çok daha akıllıca çünkü ciddi zaman kaybı oluyor Ally için IB GYye yakın 2 towerı baştan ele geçirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar