Monthius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ssj4songoku said: Ben Nyoron'nun 900mb'lik versionunu indirdim. Kalite iyiydi.Fakat 720p olsa çok daha iyi olurdu :( Bu arada gerçekten güzel olmuş. İkinci bölümün release date'ini bilen var mı? Edik: Bu arada ben en son Evangelion'ı izleyeli epey oldu. Tam hatırlamıyorum ama, Eva 06 varmıydı ya? Az önce gelecek episode'ın preview'inde gördüm. Yoksa senaryoda değişiklikler mi var. Senaryoda ağır değişiklikler olacak bence... Zira; Spoiler! Kaworu'nun göründüğü sahnede LILITH vardı direk... Dünya'daki Lilith'in maskesi farklıydı... Üstelik Kaworu "Third again?" tarzında birşey söylüyordu. (Third Impact?!!) Direk Another possibility diyorum ben o yüzden Rebuild'e... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 angelların numarasıda kayık. eskiden 3. olan şimdi 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yanlız tekrar izledim de ilk atıştan sonra dumanların arasından arka planda Angel of Doom eşliğinde elinde pozitron tüfeğiyle ayağa kalkan EVA 01 sahnesi şu anda mecha tarihinin en epik sahnesi olarak tahtına oturmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mecha tarihinin en epik sahnesi jesus yamatonun freedomla dugunden kiz kacirmasidir bi kerem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 mecha tarihinin en epik sahnesi Gundam 0080'de Zaku II'nin tek başına Gundam'a karşı ormanda mortal combat'a girmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 evangelion 2.0 2009 başında gösterime girecekmiş http://www.dailymotion.com/relevance/search/evangelion%2B2.0/video/x5a2xe_rebuild-of-evangelion-20-trailer-su_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 blue rayden haber var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sonunda haber geldi BluRayden. mayıs 27 Rebuild 1.0 BD :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 1.1 mi ne geyiği avrdı bide extent vers. o ne zamanaymış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 AAAAAAAAAALLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH http://www.youtube.com/watch?v=4MghqhIXQJE&fmt=18 v=4MghqhIXQJE&fmt=18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://rs610.rapidshare.com/files/215817752/rebuild_2.0_trailer_1_xvid-mp3_.avi bu da ddl olsun bari. youtube problem çıkartıyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ALLLAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH OHA SÜPER LAN O CADDELERİN KAN DOLMASI EVA 01 BERSERK MOD EVA 03 SALDIRDIĞI SAHNE VE HER NE KADAR REİ KADAR SEVMESEMDE ASUKA... NE DİYELİM ALL OF YOU DANCE LİKE YOU WANT TO WİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ASKAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 İlk filmin BD rawları nete düştü. Vatana millete hayırlı olsun edit: izlemeyenler için http://www.youtube.com/watch?v=x2-xh3aHEpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Rebuild of Evangelion 1.11 - You Are (Not) Alone - 1080p Bildiğim kadarıyla doğal çözünürlüğü 720p ama henüz alternatifi yok. Upscale falan idare edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o zaman neden 720p cekmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adam olana 720p de yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kaede said: Bildiğim kadarıyla doğal çözünürlüğü 720p ama henüz alternatifi yok. Upscale falan idare edicez İnsanlar deli gibi bekliyordu ilk bd ripini. İsteyen bunu indirir isteyen büyük ihtimal Thora çıkaracağı için onu bekler. Thora çıkarınca bu torrenti sileriz olur biter. İnsanlar torrent için öm atıcak kadar sabırsızsa bekletmem ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arkadaşlar 26 bölümü izledikten sonra yapmamız gereken şeyler nedir. filmler sırası şu bu hep kafam karişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pronoit said: arkadaşlar 26 bölümü izledikten sonra yapmamız gereken şeyler nedir. filmler sırası şu bu hep kafam karişti 24. bölümü izledikten sonra kolaj film olarak Death & Rebirth'i izleyebilir yada 26'yı izledikten sonra doğrudan End of Evangelion filmine geçebilirsin. 4 filmden oluşan Rebuild of EVA filmleri ise serinin farklı bir yorumu. Mesela EVA 1.0 filmini TV serisinin 6-7 bölümü izledikten sonra izleyebileceğin gibi End of Evangelion'dan sonra da izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi elimde end of evangelion ve death var ( sanırım death and rebirth ile farkı yok .aynı şey değil mi ?) ve you are not alone 1.01 var eksik bişi var mi söyler misiniz bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pronoit said: abi elimde end of evangelion ve death var ( sanırım death and rebirth ile farkı yok .aynı şey değil mi ?) ve you are not alone 1.01 var eksik bişi var mi söyler misiniz bi zahmet film olarak eksik birşey yok. death and rebirth 24 bölümlük serinin bir filme sığdırılmaya çalışılmış bir tür kolajı gibi birşey, ( Sadece Death olarak geçtiği de olur ki film hakkında tek bir relase yapılmamış olmasından dolayıdır ) bazı hayranları tarafından sevilmez ki zaten 26 bölüm izlediysen onu izlemeden de direkt EoE'ye de geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 death ilk 26 bölümün kısa bir özeti gibi düşün arada yeniden çizilmiş 1-2 sahne var. rebirth dedikleri zaten end of evangelionun ilk yarım saati.(end of evayı izleyeceksen izlemene gerek yok) end of eva bildiğin animenin sonu. 1.01 ise yeni çizilen versiyonlar (ölümüne güzel çizimleri var) animenin ilk 6 bölümünü kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evet abi you are not alone daki görüntüler çok tadli. onun devamı var mı rebuild of evangelion 2.0 çikti mi yani onu sorayım gerçi başliği araştirsam mi dicem de sınav dönemi açiyorum dl'leri dolanıyorum etrafta.kusra bakmayın. ekstra soru 1.11 ile 1.01 in farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pronoit said: evet abi you are not alone daki görüntüler çok tadli. onun devamı var mı rebuild of evangelion 2.0 çikti mi yani onu sorayım gerçi başliği araştirsam mi dicem de sınav dönemi açiyorum dl'leri dolanıyorum etrafta.kusra bakmayın. ekstra soru 1.11 ile 1.01 in farkı nedir? EVA 2.0 şu sıralar vizyona girecekti. fazla birşey kalmadı yani. EVA 1.0 DVD , 1.1 ise BluRay versiyonu oluyor. 1.1'de, 1.0'ın sinemada çıkan ilk versiyonuna göre 100'den fazla yeni plan ve sahne var. Rebuild of EVA filmleri ayrıca yeni EVA'lar ve bir de yeni karakter ( Önemlilerden ilki Maaya Sakamoto tarafından seslendirilen Makinami Mari ) de içeriyor. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar