mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Şimdi envenom hem deadly poison dozlarını hem de kombo puanlarını tüketiyor fakat eviscerate'den daha az vuruyor, bu durumda ne manası var? Benim göremediğim bir artısı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 nature dmg vuruyo, evis ise physical; yani hedefin armorindan etkilenme/etkilenmeme durumlari var. boss larin armor seviyeleri de birbirinden farkli olabildigi icin onceden ozelliklerini inceleyip ona gore kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bleed immune olmayan herşeye rupture PvP de zaten main handde wound offhandde crippling kullanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 mahmut tuncer said: fakat eviscerate'den daha az vuruyor görürsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Wispy said: Bleed immune olmayan herşeye rupture neden ki eviscerate daha fazla vuruyor hem de anında. rupture bitmeden bir tane daha atamıyorsun ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 nası daha fazla vuruyor cloth olmayan bosslara kaç evis vuruyor ? rogue=snd+rapture Evis=belki cloth bosslara ki toplasan 2-3 dene edior Envenom=muti isen anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 rupture 25, evis 35 enerji. relentless procdan 25 enerji geri alırsın. bleed olduğu için hedefin armorundan etkilenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ayrıca envenomun düzgün olması için talentları alırsan raidlerde talent specc in zayıf kalır diye eklemek istiyorum, ve tabiki rupture > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yannız evis critleyebiliyro rupture da critleme olayı yok onu da hesaba katarsak evis daha iyi gibi feral druid varsa mangle da rupture un damage ini arrttırıyo o da var, hesaplamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 critleme şansın %30-35 ? critlemeyince rupture dan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bişey soracaktım... Combat swordum, talon of azshara maın handımde, ap 1930 hit 285 critim 22...%35 crit rating nasıl yakalanıyor yahu ben yuzde 25 goremıyorum hıc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ya rupture'u bi attın mı bitene kadar bir daha atamıyorsun ki o süre içinde el mahkum biriken kombo puanları eviscerate falan atarak harcanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 pvp için yorum yapamam da pve için sırayla rupture ve snd kullanılır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Drakkahn said: Bişey soracaktım... Combat swordum, talon of azshara maın handımde, ap 1930 hit 285 critim 22...%35 crit rating nasıl yakalanıyor yahu ben yuzde 25 goremıyorum hıc :D baya bi item açığın var o zaman senin daha. konuya dönersek, bizdeki bütün roguelar kullanıyor rupture. mesela 3 rogue var ise 3 x rupture ve 3x deadly poison görüyorum bossun üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 birde şöyle bişey var, rupture damageı üstünde yazan damage değil. attack power filan etkiliyor vururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 mahmut tuncer said: ya rupture'u bi attın mı bitene kadar bir daha atamıyorsun ki o süre içinde el mahkum biriken kombo puanları eviscerate falan atarak harcanacak 5 combo - snd - 5 combo - rupture - 5 combo - snd - ... diye gider bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 arcane said: rupture 25, evis 35 enerji. relentless procdan 25 enerji geri alırsın. bleed olduğu için hedefin armorundan etkilenmiyor. ohh al yanına bi tane ench shaman bi feral druid surekli mangle çakan bi de arms warrior durdurabilene aşkolsun dps de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Rupture ın DPE'si(Damage Per Energy) eviscerate'ten (imp eviscerate dahil) daha iyi. O yüzden end game rogue lar imp eviscerate 3/3 yerine vile poison 4/5 alıyorlar. Deadly Poison'ın dmg i artıyor+boss ölmeye yakın envenom patlatabiliyorsun 4-4.2k crit görmüşlüğüm var raidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 wispy merak ettm de örnek bir talent yazabilir misn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 20/41 sword 15/41/5 dagger için işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 of yarm saattir imp evisi combatta düşünüyordum diyorum bir gariplik var ama ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Evis pve'de kullanılmaz combolara yazık.Yukardada denildiği gibi Bleed efectler armor'dan reduce yemeden dmg veriyor ve AP'yle artıyor.Rotasyon 2 combo snd (eğer t4 e set bonusu varsa)+ 5 combo rapture sonra gene 2 combo ve 5 combo rapture.Envonom eğer grubunuzda Ench shaman varsa Storm strike'ın verdiği natural dmg boost'undan yararlanabildiğinden bu grup combosunda saçma sapan dmg'lara ulaşlabiliyor.O yüzden eğer grupta ench shaman varsa ancak o zaman envonom>rapture ama diğer bütün durumlarda rapture>all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 17/44 combat sword oynuyorsan envenomu stormstrike açıkken de kullanmak gereksiz. Ayrıca resistlenebiliyor boss tarafından. Rupture ise dertsiz tasasız, armora bakmayan ap'n ne kadar yüksekse o kadar tickleyen ve bir dünya effectten buff alabilen bir skill. Hiç gerek yok bence rupture varken diğerlerine. Hele evist. direk yalan TBC geldiği günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 stormstrike kalmaz sana shamanlar e.shock atıyorlar relicten ap almak için =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ben bakıyorum energy cok dolmuşta comboyu tamamlamışsam, rupture'unda bitmesine 3 4 sanıye varsa evis vuruyorum. Ama 1500 ama 3800 şansa dmglıyorum. Ha yok zaman azsa rupture a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar