Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue sorusu; Envenom mu Eviscerate mi?

mahmut tuncer

Öne çıkan mesajlar

Drakkahn said:
Bişey soracaktım... Combat swordum, talon of azshara maın handımde, ap 1930 hit 285 critim 22...%35 crit rating nasıl yakalanıyor yahu ben yuzde 25 goremıyorum hıc :D

baya bi item açığın var o zaman senin daha.

konuya dönersek, bizdeki bütün roguelar kullanıyor rupture. mesela 3 rogue var ise 3 x rupture ve 3x deadly poison görüyorum bossun üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Rupture ın DPE'si(Damage Per Energy) eviscerate'ten (imp eviscerate dahil) daha iyi.

O yüzden end game rogue lar imp eviscerate 3/3 yerine vile poison 4/5 alıyorlar. Deadly Poison'ın dmg i artıyor+boss ölmeye yakın envenom patlatabiliyorsun 4-4.2k crit görmüşlüğüm var raidde.
Sosyal ağlarda paylaş

Evis pve'de kullanılmaz combolara yazık.Yukardada denildiği gibi Bleed efectler armor'dan reduce yemeden dmg veriyor ve AP'yle artıyor.Rotasyon 2 combo snd (eğer t4 e set bonusu varsa)+ 5 combo rapture sonra gene 2 combo ve 5 combo rapture.Envonom eğer grubunuzda Ench shaman varsa Storm strike'ın verdiği natural dmg boost'undan yararlanabildiğinden bu grup combosunda saçma sapan dmg'lara ulaşlabiliyor.O yüzden eğer grupta ench shaman varsa ancak o zaman envonom>rapture ama diğer bütün durumlarda rapture>all...
Sosyal ağlarda paylaş

17/44 combat sword oynuyorsan envenomu stormstrike açıkken de kullanmak gereksiz. Ayrıca resistlenebiliyor boss tarafından. Rupture ise dertsiz tasasız, armora bakmayan ap'n ne kadar yüksekse o kadar tickleyen ve bir dünya effectten buff alabilen bir skill. Hiç gerek yok bence rupture varken diğerlerine.
Hele evist. direk yalan TBC geldiği günden beri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...