Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Türk astronot geyikleri said: -apollo 31 napıyorsunuz orda bu duman da ne? -mangal yakıyoruz güzel kardeşim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememişsiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal söndürün. -delikanlı adama bir şey olmaz. -houston bir problemimiz var -o zaman hep beraber tekrar edin eşşedüenna ilahe.... -turkship 1a22bc23 motorları kapattınız bir sorun mu var? -yok be hostoncığım jupiter çekiyor zaten boşa aldım fazla yakmasın alet - alo hustın benzin bitti. napam? - naptın lan o kadar benzini içtin mi.. - yook bee, yörüngeye inerken bir ufoyla yarıştım.. ama varyaa sana nediyim ne hızdı bee deme - houston challenger houston ruslarla kenetlenmemize olanak yok - neden challenger? -hanım kızıyor "burada kenetlendiğin yetmiyor mu ruslarla bide orada kenetleneceksin" diyor. -huztin!! huztin diyorum alo!! -ne var nooldu? -haydar abiyi dövüyorlar yetişin.. -hüstın marsta hayat yok abi 9 dedimi yatıyor herifler canımız sıkıldı dönüyoruz biz... -hustın alien filminin sonunda ne oluyordu? benim aldığım vcd nin ikincisi bozuk çıkmıştı da izleyemediydim. - nerden aklına geldi şimdi? - kazım abinin kafaya bişi yapıştı da çıkaramıyoruz bi türlü o sebeple - hass... - huston ilkyardım çantası nerdeydi ya - yine ne bok yediniz lan - ya geçenlerde uşakta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da tanıdı bizi ibneler kırdılar cemal abinin fanusu - houston - efendim - vali beye söyle yarin okulları tatil etsin, kar geliyor, ben gördüm.. -aloo hüstın -dinlemedeyiz. devam et. tamam -abi salak ahmet mekiin anahtarını içerde unutup çıkmış ay yürüyüşüne. -ee? -kaldık abi yani burda. camı kırdım ben telsize uzanabilmek için. yani artık içeri girsek de değişmiyor olay. sonradan aklıma geldi cam kırılınca şey olucaa. -(hüstın görevlisi ofisteki basın sözcüsüne) "geçen ay uzaya gönderilen iki astronotumuz elim bir kaza sonucu yaşamlarını yitirmişlerdir". aynen bu metni yayınlıyorsun. hadi gözüm. -houston? -dinlemedeyiz? -bendensin! -ee, yeter ama sabahtan beri! -ehehhe; tamam, tamam. ha unutmadan, bir şey soyliycektim. -söyle? -say hello to yenge. - houston? - noldu apollo, apollo noooldu? - aya inemiyoruz? - neden modül mu bozuldu? - yok, kültür bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.. - ha sittir o zaman.. [signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 valla mailime gelmiş ekşi sözlükle hij ama hiç girmedim arada burdan link ler veriliyo ancak o zaman..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 February 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 koptum yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Eksisozluk'u birak forumlarda bunun sittin tane mesajı var bi araştırın uzay diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bu çok daha uzundu ya ? 51 taneydi snrm :p öyle hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 -houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor. muahuha[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar