bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Şimdi sorum şu kazaa fln gibi değil de belli IP üzerinden birine bağlanıp da dosya çekmemiz fln için bi program lazım. Yani HD'deki bi kısmı share edicem örneğin, IP ile bağlanabilcek isteyen FTP serverı gibin. Bazı FTP programları bunu yapıyo falan diyeni de var ama ben bulamadım yada başka yolu var ise öğrenelim.. OS: Win98SE[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 serv-u dene iyidir.. www.download.com a pak.. FTP serverlarıyla yapabilirsin dediklerini..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Xitami web serverı kullana bilirsin küçük bişi ve kolay kullnımı.[hline]Alma? Mater?
sharky Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 E windows'un share'i de bu işi görüyor ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya banada lazim telnetten felan oluyordu bu eskiden? diye hatirliyorum[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya soyle olsun bu vpn ile felan yapilamazmi? bir shared klasore attigi herseyi gorebilecegim ve dl edebilecegim modifiyede edebilcegim o klasorun icerigini[signature][hline]
neter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 IP şeklinde girebilmeniz mümkün ve hatta abartıp network mapping ile kendi bilgisayarınızdaki bir driver olarak bile gösterebilirsiniz ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Öne çıkan mesajlar